Важните моменти при избор на офис в София според местоположението


Важните моменти при избор на офис в София според местоположението
Снимка: iStock

2421

Изборът на подходящ офис под наем в София зависи от редица определящи фактори, като големина, цена и локация. Изключително важно е клиентите ви да могат да ви откриват лесно и мястото на бизнеса ви да е с удобна локация. Ето как да намерите офис под наем в София, именно според локацията. Една по-добра и модерна офис среда

Изберете комуникативно място

Изразът "комуникативно място" звучи като клише, но клишетата затова са клишета, защото са доказани във времето. Единственият начин клиентите ви да ви откриват без проблем, е мястото да бъде комуникативно. Добре е да заложите на офиси под наем в София в близост до метростанция, или поне такива с удобна инфраструктура. Немалко хора се придвижват в града с градския транспорт и е добре да помислите и за това, а и служителите ви ще бъдат доволни. Офис, който лесно може да се открие и е на централно място, говори единствено суперлативи за вас.

Ориентирайте се към централни или бизнес райони

Центърът на столицата винаги е добра идея за офис под наем и в действителност не са малко бизнесите, предпочели този район на града. Централната част на София има добра инфраструктура, лесно се стига до нея от всяка точка и често можем да видим офиси на различни бизнеси там. Друга нелоша алтернатива за офис под наем е в някой район с концентрация на бизнес сгради – бул. "Цариградско шосе", бул. "България", кв. "Лозенец", жк. "Младост" или Околовръстен път – са все места, на които са разположени много бизнеси с различни сфери на дейност.

Бизнес сграда е по-добре от апартамент

Ако искате бизнесът ви да е символ на стандарт, качество, с добра репутация пред клиентите си, е добре да изберете офис под наем в София в бизнес сграда. Въздържайте се от идеята да вземете апартамент в жилищна сграда и да го превърнете в офис. Първото впечатление е ключово, особено ако в него ще водите важни бизнес разговори и срещи.

Важно е офисът ви да има паркоместа

Паркоместата и наличието им имат много общо с локацията на вашия офис. Това е важно и е добре да помислите за поне няколко такива. Паркирането на автомобили в района на центъра, например, е по-затруднено, отколкото в някой квартал. Затова трябва да се погрижите за няколко паркоместа под ръка. А ако се отнася до офис под наем в бизнес сграда, то не е изключено ситуацията с паркирането да е по-облекчена. Разбира се не трябва да разчитате само на късмет, а да се подсигурите с няколко наземни или подземни паркоместа. С какво вреди работата в офис?

Още от Имоти


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички