Отваряме сметка и теглим кредит от ОББ изцяло онлайн


Отваряме сметка и теглим кредит от ОББ изцяло онлайн
Снимка: ОББ

9838

Обединена българска банка, част от белгийската банково-застрахователна група КВС, предоставя още едно дигитално улеснение за физически лица. Всяко физическо лице, пожелало да стане клиент на ОББ, може да извърши процеса напълно дистанционно – през мобилното банкиране ОББ Мобайл.

Потребителите трябва само да изтеглят мобилното приложение на банката ОББ Мобайл и да следват посочените там стъпки – да попълнят основните си данни, да изтеглят приложението за идентификация Evrotrust, в което е необходимо да се идентифицират, да попълнят допълнителните данни в мобилното приложение на банката и финално да потвърдят генерираните документи на ОББ в мобилното приложение на Evrotrust. Целият процес може да бъде извършен за 15 мин. по всяко време на денонощието и отвсякъде.

Веднага след това те стават пълноправни клиенти на ОББ и могат да се възползват от десетките предимства на потребителите на ОББ и ОББ Мобайл, сред които:

- кандидатстване за потребителски креди до 35 000 лв.;

- онлайн разплащания в лева и валути с пръстов отпечатък за по-голяма сигурност (или лицево разпознаване) между свои сметки, към трети лица, към бюджета;

- следене на баланс и движения, филтриране по собствени критерии; заявяване на дебитна карта и кредитна карта;

- откриване на депозит;

- блокиране и активиране на карти в реално време;

- разсрочване на покупки с кредитна карта на 3, 6, 9 и 12 вноски;

- регистриране и безплатно плащане на битови сметки;

- предварително одобрен потребителски кредит мОББи като постоянна оферта на разположение при нужда;

- сключване на застраховка "Помощ при пътуване в чужбина".

В леснотата на процеса първи се убеди Бойко Кръстанов, актьор в "Малък градски театър зад канала", който беше и своеобразен домакин на събитието по представянето на изцяло дигитализирания процес.

"Преди 3 месеца COVID-19 ни "хвърли" в бъдещето. Оказахме се в непозната ситуация, за която се готвехме от години, а трябваше да реализираме за дни. През всичките тези години говорихме за дигиталното бъдеще и дистанционното обслужване, но не го прилагахме на практика. Дигиталното бъдеще не беше истински тествано.

Днес имаш възможност да станеш клиент на ОББ веднага, без да влезеш в неин клон никога. Голямата физическа бариера за възрастните хора и голямата психическа бариера за младото поколение да посетят клон на банка, за да ползват нейните услуги, е премахната. Днес говорим не за бъдещето, а за настоящето.", коментира новия процес Петър Андронов, главен изпълнителен директор на ОББ.

"Нашата амбиция е до 2 години да предлагаме изцяло дигитално през мобилното банкиране всички основни банкови и застрахователни продукти", допълни Татяна Иванова, изпълнителен директор "Маркетинг и дистрибуция – Банкиране на дребно" в ОББ.

За да станат клиенти на ОББ изцяло дигитално и за първи път изцяло през телефона с ОББ Мобайл потребителите трябва да само да изтеглят мобилните приложения ОББ Мобайл и Evrotrust, налични в Google Play и App Store.

Още от Спестявания


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички