CLAXNET, нова марка електроника на българския пазар


CLAXNET, нова марка електроника на българския пазар
Снимка: https://claxnet.bg/

4288

Румънската марка CLAXNET предоставя на своите клиенти битова електроника, като се стреми да осигури най-добрите продукти с възможно по-удобно за потребителите съотношение между цената и качеството. Тя започва своята дейност от 2020 година в Румъния, а от известно време работи и на българския пазар.

Те работят за постоянно усъвършенстване в индустрията си, като мисията им е да предоставят на всеки един клиент най-добрите продукти за всекидневието. Пазарната им ниша е в сферата на електронните устройства – област, в която те се съобразяват с идващите тенденции и потребности. По този начин успяват да предложат в продуктовата си гама само най-нови технологии. Те вдигат летвата на стандартите и се насочват към разширяване способностите си да удовлетворят изискванията на клиентите.

CLAXNET е висококачествена марка, която работи усърдно в областта на електронни устройства, които ние, потребителите, използваме в ежедневието си. Те се стремят да внесат удобство и леснота в дните ни, да направят използването на тези уреди приятно, ефикасно и полезно за нас.

В сферата на електрониката постоянно изникват нови тенденции, появяват се разнообразни предложения и навигацията измежду тях може да ни се стори досадна и изморителна. CLAXNET обаче ни идва на помощ, като подпомага решението ни с качествената си селекция от електронни устройства.

Електронните устройства са елемент от ежедневието ни, който силно улеснява задачите ни и ни помага да сме по-продуктивни и по-експедитивни в работата и свободното си време. Те ни позволяват по-голям комфорт и незаменимо удобство, когато трябва да работим с телефона, таблета или лаптопа си. Предоставят ни възможности, които преди не сме имали, като при това го правят със стил.

Именно това ви гарантира CLAXNET – огромна селекция от разнообразни електронни устройства, които са произведени по съвременни методики. Марката работи само с първокласни материали, така че да гарантира възможно най-доброто качество. Използва модерни технологии, които да осигурят възможно най-ефективни и отлични продукти, които да са подходящи за дългосрочна ежедневна употреба.

Благодарение на тази марка можете да откриете широка продуктова гама от различни електронни устройства в лесния за навигиране и комфортен онлайн магазин. Там е предложена отлична селекция, сред която ще откриете безжични слушалки, безжични зарядни, адаптери, блутут слушалки, а и множество други. Продуктите идват при вас с много съвременни характеристики, включително (например) шумоизолация на слушалките, HD звук, безжично зареждане и т.н.

Общо взето, румънската марка набра скорост в родния си пазар и започна разрастването си из съседните страни. За момента работи в Румъния, България и Унгария, но се очаква да се разпростре и из други страни от Европейския съюз, а защо не – и по-надалеч. Разбира се, разрастването се извършва постепенно, но сме сигурни, че тепърва ни предстои да видим разширяването на областта на покритие, в която CLAXNET предлага продуктите си.

Марката се характеризира с огромно внимание към дори най-дребните детайли, със стремеж към постоянни иновации, с желание да направи изживяването на всеки клиент изключително приятно, когато използва брандовата електроника. Тя се стреми не само да отговори на стандартите на индустрията, но и да ги надвиши и да предостави едно напълно ново преживяване на всеки, купил продукти с тази марка. Като цяло, тук ще откриете широко разнообразие на първокласни продукти, които са изработени по съвременни технологии и гарантират дългосрочна отлична употреба.

Още от Иновации и наука


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28771
  • JPY
    100
    1.16745
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички