Мисията на Lenovo: Високи технологии в услуга на всички


Мисията на Lenovo: Високи технологии в услуга на всички
Снимка: Lenovo

3587

Пандемията от COVID-19 донесе пълна промяна в начина ни на живот, но и откри много нови възможности. Тя се превърна в мощен двигател за дигитализацията и развитието на иновациите.

Технологиите са най-надеждният спасителен пояс в несигурната обстановка. Благодарение на тях можем да продължим живота си и да се справяме с ежедневните предизвикателства.

Рецептата как най-успешно да използваме иновациите и технологиите, за да управляваме новата нормалност и да се адаптираме към бързо променящата се среда, даде технологичният форум Lenovo Tech World 2020.

Оформяне на бъдещето чрез целенасочени иновации

Технологиите имат все по-ключова роля в настоящата ситуация. Те ни спасяват от изолация и ни дават увереност да продължим напред. "Технологиите никога не са били толкова съществени и дори интимни за човечеството. Тe трябва да играят по-голяма роля в рестарта и възстановяването на икономиката. Време е да разгърнем силата на технологиите и с помощта на нашите партньори заедно да оформим бъдещето", призова Ян Юенцин, президент и главен изпълнителен директор на Lenovo.

Компанията винаги е била сред най-големите иноватори и умее да отговаря на бързо променящите се нужди на потребителите.

Lenovo предлага богато разнообразие от IoT устройства, подходящи за всички – от най-малките до най-големите клиенти. Начинът на употреба дори на най-малките устройства или компоненти се анализира, а на техните потребители се предлагат услуги, отговарящи на индивидуалните им нужди.

Пример за това е персоналният асистент ThinkSmart View, който помага на личния лекар да ви прегледа дистанционно. Това решение не само спестява време, но и дава допълнителна сигурност при настоящите рискови обстоятелства.

За индустрията се предлагат различни устройства, свързани в интелигентни изчислителни платформи (едж компютинг) с огромна мощност, което осигурява локална обработка и анализ на данните в реално време и по-бърз отговор.

Lenovo осигурява цялостни решения в облачните изчисления като интегрирането на софтуер като услуга (SaaS), платформа като услуга (PaaS) и разбира се хардуерна инфраструктура като услуга (IaaS). Предлагат се и различни услуги за поддръжка в зависимост от нуждите на клиента.

Заедно със своите партньори Lenovo e решена да интегрира цифровите технологии във всички области на бизнеса, за да промени из основи начина, по който компаниите работят и предоставят стойност на клиентите. Това включва използването и развитието на машинно обучение и изкуствен интелект.

Връзката между всички тези устройства, потребители, платформи и облачна инфраструктура ще се осъществява чрез 5G мрежи, сближаващи максимално информационните и комуникационните технологии. Lenovo от години инвестира в 5G технологии и притежава множество патенти, свързани с тях.

В услуга на всички

От широката палитра от продукти и услуги могат да се възползват разнообразни сектори – търговия, образование, здравеопазване, производство, енергетика, транспорт, селско стопанство. Това ще осигури по-голяма свързаност и по-висока производителност на потребителите.

Lenovo иска да постигне дълбока промяна, предоставяйки интелигентни технологии, от които да се възползват всички, дори най-уязвимите в обществото. Тази промяна ще ни отведе в бъдещето.

"Вярваме, че можем да бъдем толкова силни, колкото общностите, в които работим. Вярваме, че иновациите трябва да служат за по-добър живот на човечеството. Те трябва да направят общностите по-приобщаващи, по-екологични и постоянно променящи се към добро. Нека всички дадем най-доброто от себе си, за да въведем ред в новата нормалност", призова Ян Юенцин.

Още от Интернет и ИТ


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички