Netflix се срина в Европа


Netflix се срина в Европа
Снимка: Netflix

15446

Netflix спря да работи, като потребителите на услугата за видео стрийминг не могат да влязат в сайта ѝ. Страницата на компанията не се зареждаше, което направи невъзможно да се гледа наличното видео съдържание, пише британският в. Independent.

Проблеми имаше и с мобилното приложение, макар че някои потребители са успели да влязат във платформата за видео съдържание чрез своите телефони или смарт телевизори.

Прекъсването на услугата идва, голяма част от абонатите ѝ са принудени да стоят вкъщи заради разпространението на коронавируса и активно използват предоставеното видео съдържание.

Според специализирания уебсайт Down Detector с услугите на Netflix има проблеми по цял свят, но голяма част от тях са съсредоточени в Европа. Спирането се е случило в 18:00 часа централноевропейско време (19:00 часа българско), вероятно защото много хора са се опитали да влязат в сайта след работа.

Заради коронавируса компанията реагира по-бавно на сигналите за проблеми с услугите ѝ, тъй като служителите от кол центъра ѝ са изпратени да работят от вкъщи. "Поради кризата с COVID-19 хиляди наши специалисти по обслужване на клиенти сега трябва да работят от вкъщи, което затруднява поддръжката на вашите сигнали", се казва в съобщение на компанията, която се извинява за неудобството.

Това на практика означава, че Netflix в момента предлага само онлайн поддържка и чат на живо.

Още от Интернет и ИТ


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички