Погрижете се за Вашето онлайн присъствие с имейл маркетинг от Digital Expert – максимално ангажиране с минимум инвестиции


Погрижете се за Вашето онлайн присъствие с имейл маркетинг от Digital Expert – максимално ангажиране с минимум инвестиции
Снимка: iStock/Guliver

2543

Успехът не е константна величина или обратното - химера, а лесно постижима цел, до която можем да се доберем, ако разполагаме с правилните ресурси и по-важното – да знаем как да ги използваме. Рекламата от друга страна е водещ способ, на който да заложим, ако искаме да видим бизнеса си успешен, прогресивно развиващ се и точно толкова перспективен, колкото винаги сме желали. Винаги!

Важно е самата реклама да бъде правилно проведена, кампаниите подходящите за нас, а стъпките професионално изпълнени. Услугата  имейл маркетинг от Digital Expert е отлична възможност за всеки млад предприемач, който иска да извлече максимума от потенциалните възможности на своя онлайн магазин или сайт, в който се предлагат конкретни услуги. Този вид популяризиране дава отлични резултати, които се затвърждават още повече с течение на времето.

Какви са предимствата на имейл маркетинга

Искате да привлечете внимание по оригинален и дори артистичен начин? Мечтаете да сте разпознаваеми и винаги на първо място за своите клиенти? Имейл маркетингът е вид рекламна кампания, която се свързва със създаването на работещи концепции, базирани на точната информация, която да стигне до точните хора в правилното време. Залага се на стойностното съдържание, което достига до целевата аудитория по ненатрапчив, но в същото време и креативен начин. Водещите предимства на имейл маркетинга са:

  • 100% интеграция с всяка една от познатите платформи;
  • Ефективно използване на създадените списъци с абонати;
  • Валидиране на най-обещаващите и успешни стратегии;
  • Разработване и разпращане на атрактивно съдържание на база детайлно проучване на потенциалната аудитория;
  • Създаване на план за действие, който е в тясна връзка с нагласите, които Вашите продукти създават у бъдещите Ви клиенти и дори конкурентите;
  • Максимална ангажираност, включително и на пасивни аудитории;
  • Оптимално използване на потенциала, който базата данни притежава;
  • Анти-спам насоченост – Вашите търговски съобщения ще попаднат точно там, където трябва да бъдат – на видно място в пощенската кутия.

Запознайте се с успеха и се насладете на чувствителен ръст на продажбите. Бъдете винаги on-line и не допускайте съобщенията Ви да останат невидяни. Изберете имейл маркетинг от Digital Expert и се наложете на пазара, доверявайки се на една от най-добрите дигитални рекламни агенции в страната!

Какво представлява кампанията

Добрата практика и нестандартните идеи са задължителни за имейл маркетинга, който в 21 век се налага като един от най-работещите и предпочитани от експертите и техните клиенти начини за популяризиране на онлайн бизнеса. По този начин се достига до по-голям брой потенциални клиенти, което е предпоставка и за по-големи печалби – логично.

Имейл маркетингът е резултатен едва тогава, когато е правилно проведен. Най-общо казано, той представлява изпращане на конкретно търговско съобщение с ясно и привличащо вниманието текстово и снимково съдържание, което е предназначено за целевата аудитория и има за цел да отправи призив за действие. Разбира се, въздействието на подобно писмо може и да не даде желаните от нас резултати, ако подходът не е бил правилен. Успешният имейл маркетинг се състои в следното:

  • Предварителна сегментация на имейлите – персонализираният текст води до осезаемо увеличаване на приходите;
  • Ясно и добре изложено послание в съобщението – то трябва да привлича вниманието, да събужда интерес у своя получател и да има оригинално заглавие, за да бъде изобщо прочетено;
  • Аргументиран и мотивиращ призив за ответно действие – за да не бъдете игнорирани и „изтрити“, трябва да изложите посланието си възможно най-креативно, за да окаже то нужното въздействие;
  • Създаване на лендинг страница, за да има аудиторията Ви възможност за избор. По този начин се намалява спам ефектът.

Добрият маркетолог първо открива възможностите, а след това ги използва. Той вижда потенциал там, където Вие самите не сте успели да намерите за собствения си онлайн бизнес. Доверете се на Digital Expert и не искайте нищо по-малко и нищо повече от категоричния успех – такъв, какъвто вярвате, че заслужавате!

Защо да изберем Digital Expert

Освен имейл маркетинг за онлайн магазина, дигиталната агенция предлага на своите бъдещите и настоящи клиенти и много още други рекламни услуги, които ще Ви изстрелят на първите позиции – фейсбук реклама, гугъл оптимизация, графичен дизайн и др. Заявете експертна консултация и бъдете реализирани и печеливши.

Още от Интернет и ИТ


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички