"Телехаус България" ще участва в Peering Days


"Телехаус България" ще участва в Peering Days
Снимка: Pixabay

3293

Българският доставчик на услуги за пренос на данни „Телехаус България“ ще участва в Peering Days 2023 – актуалното издание на най-голямата конференция за пиъринг в Централна и Източна Европа. То ще се проведе от 28 до 30 март 2023 г. в „Гранд Хотел Милениум“ в София.

Peering Days („Дни на пиъринга“) е специализирана международна конференция, която събира на едно място мрежови инженери, пиъринг координатори, интернет доставчици, облачни администратори и оператори на центрове за данни от целия регион, като предлага технически семинари, професионални презентации и възможности за установяване на контакти. Лекторите на „Дни на пиъринга“ са експерти и представители на различни компании и организации в областта на телекомуникациите и ИТ.

Част от презентаторите тази година са известни в бранша специалисти като Нина Баргисен от Kentik, Мартин Бари от Fastly и Бен Кокс от Port 179 Ltd (bgp.tools).

Организатори на събитието са интернет точките за обмен (IXP – internet exchange points) NIX.CZ, VIX.AT и BIX.BG. Конференцията се провежда всяка година в различна столица от Централна и Източна Европа, като София е домакин за първи път.

Участието на „Телехаус България“ в „Дни на пиъринга 2023“ ще бъде сериозен професионален принос за събитието, предвид богатият опит на компанията в бранша.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

"Телехаус България" ще участва в Peering Days (ВИДЕО) 

Още от Интернет и ИТ


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички