You Тube временно замрази акаунта на Тръмп


You Тube временно замрази акаунта на Тръмп
Снимка:

1568

Администрацията на YouTube премахна последното видео и спря за седем дни възможността за публикуване на видеоклипове от официалния акаунт на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп, съобщи порталът Axios, предаде БГНЕС.

„След внимателен контрол и в светлината на притесненията относно продължаващата вероятност от насилие, премахнахме новото съдържание, качено в канала на Доналд Тръмп и отправихме предупреждение относно нарушение на нашата политика за подбуждане към насилие“, гласи съобщението на компанията, цитирано от портала. „В резултат на това, предвид нашата дългогодишна система за предупреждение, каналът вече не може да качва нови видеоклипове или предавания на живо за най-малко седем дни“, се казва още в съобщението.

Както отбелязва Axios, видео хостингът също така е спрял възможността да се коментират видеоклиповете, останали в канала на американския лидер, позовавайки се на възможния риск от провокиране на насилие.

По-рано Twitter обяви, че завинаги е затворил достъпа до личния акаунт на Тръмп поради нарушаването на правилата му, както и поради опасенията, че той може да се опита да предизвика нови вълнения. Той също беше лишен от възможността да пише във Facebook и Instagram преди изтичането на правомощията му.

Още от Интернет и ИТ


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички