11 суперзвезди, които не са завършили училище


11 суперзвезди, които не са завършили училище
Снимка: Getty Images/Guliver

11898

Това може би не е най-подходящото нещо за припомняне на първия учебен ден, но за да успееш в повърхностния свят на американския шоубизнес, не ти е нужно средно образование. Доказват го тези няколко звезди, които са напуснали училище, преследвайки кариери в музиката и киното още от ранна възраст. Очевидно липсата на диплома не им е попречила да натрупат милиони в банковата си сметка. Все пак не забравяйте, че знаменитостите са изключение от правилото и повечето хора, които не завършват училище, всъщност не ги очаква бляскаво бъдеще.

Поп певицата Бритни Спиърс например напуска школото, за да участва в предаването Mickey Mouse Club на Disney, а после и за да развива музикалната си кариера. След редица скандали през годините днес тя отглежда двете си деца и има собствено шоу в Лас Вегас.

Актрисата Камерън Диаз не била особено добра ученичка и решила да напусне училище, за да се отдаде на манекенството. Там имала известни успехи, но истински ѝ потръгва, след като започва да се снима в киното.

Джони Деп се отказал от ученето, защото си мислел, че ще успее... в музикалната сфера. Актьорът с едни от най-касовите филми в историята тогава се бил фокусирал върху писането на песни, но после сменил сферата.

Даниъл Радклиф. Известният най-вече с ролята си на Хари Потър британец прекара тийнейджърските си години в снимане на филмите от поредицата и затова училището останало на заден план.

Дрю Баримор. Започва да се снима във филми много малка (помним я например като момиченцето от „Извънземното“) и насред последвалите ѝ проблеми с наркотиците и кариерата явно не ѝ е останало време за училище.

Рапърът Джей Зи се е „изявявал“ като гангстер и наркопласьор като млад и затова може би не е учудващо, че няма диплома за средно образование. Затова пък със съпругата му Бионсе имат състояние от 600 млн.долара.

Линдзи Лоън. Едва ли някой е изненадан от присъствието на скандалната Линдзи в списъка. Тя прекара пубертета повече по клиники за рехабилитация, отколкото в класната стая.

Риана. Барбадоската красавица също не е завършила училище, а се е отдала на други дейности. Дали с това можем да обясним доста предизвикателното ѝ поведение на сцената?

Райън Гослинг. Когато има актьорски талант и такива лице и тяло, на кого му е нужно училище?

Саймън Кауъл. Създателят на музикалния формат „Х-фактор“ и доста строг съдия в него имал проблеми с родителите си и сменил цели 16 училища, преди да се откаже напълно от образованието. Но след това успял да се съвземе и постепенно се превърнал в една от най-влиятелните фигури в музиката днес.

Том Круз пък напуснал училище, за да преследва актьорска кариера в Ню Йорк. Интересен факт е, че преди това е смятал да стане свещеник. Явно амбициите му са претърпели коренна промяна.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички