7 знаменитости, които подкрепят Доналд Тръмп


7 знаменитости, които подкрепят Доналд Тръмп
Снимка: Gettyimages.com

6871

Миналата година никой не вярваше, че милиардерът Доналд Тръмп ще стигне далеч в надпреварата за президентския пост в САЩ. Но той елиминира всичките си конкуренти и е почти сигурно, че ще бъде републиканската номинация за изборите.

Развитието е изненадващо, предвид реториката, която използва. Тръмп неведнъж се обявявал срещу имигрантите и мюсюлманите, има дискриминиращо отношение към жените, одобрява използването на насилие. Въпреки това има милиони последователи. Ето и кои известни личности също открито го подкрепиха

Джон Войт. Актьорът заяви, че ще гласува за Тръмп, защото „той е решението на проблемите на американците“ и е „забавен, колоритен и честен“.

Арън Картър. Той бе поп звезда през 90-те и все още има своя легион от почитателки. Преди време обяви в Twitter, че подкрепя Тръмп, понеже иска президентът на САЩ да е лидер, а не някой, който следва останалите.

Кид Рок. В интервю за Rolling Stone музикантът каза, че харесва Тръмп и смята, че той ще управлява САЩ, както управлява бизнеса си. Явно за него това е нещо положително.

Майк Тайсън. Бившият шампион по бокс в тежка категория съобщи, че подкрепя Тръмп миналата година. Въпреки това призна, че част от посланията му са неуместни.

Кристи Али. „Искам президент, който да ни кара да обръщаме внимание на проблемите. Доналд Тръмп, независимо дали го харесвате или не, събуди тази страна“, написа актрисата в Twitter.

Стивън Болдуин. Според актьора Тръмп ще бъде страхотен президент именно защото не е политик и не се интересува какво мислят другите за него.

Денис Родман. Ексцентричният бивш баскетболист сподели преди време в Twitter: “Доналд Тръмп ми е добър приятел от много години. Не ни трябва друг политик, трябва ни бизнесмен като г-н Тръмп“.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички