7 звезди, които са работили във вериги за бързо хранене


7 звезди, които са работили във вериги за бързо хранене
Снимка: Getty Images / Guliver

5064

Работата във верига за бързо хранене определено не е сред най-привлекателните професии в света. Но тези, които я вършат, не трябва да се притесняват – все отнякъде се започва. На много личности, които днес се къпят в слава и пари, им се е налагало да се трудят в ресторантите за хамбургери. The Richest ни припомня техните истории.

Джеймс Франко, актьор. Днес той радва нежната част на човечеството от екрана, но животът невинаги е бил благосклонен към него. Франко обаче не съжалява за нищо и дори благодари на работодателите си от веригата за бързо хранене, че са му помогнали в труден момент.

Пинк, певица (на водещата снимка). Тази нестандартна дама има съвсем различно отношение към миналото си на гишето за поръчки. Ненавижда го и казва, че понякога сънува кошмари как губи всичките си пари и ѝ се налага да се върне там.

Шарън Стоун, актриса. Въпреки че в тийнейджърските си години тя е била кандидат за Мис Пенсилвания, красотата на Шарън не ѝ спестява задължението да помага на семейството си. Затова и тя се труди в ресторант за хамбургери.

Шаная Туейн, певица. Тя израства в изключително бедно семейство и изобщо не се замисля, когато ѝ се отваря възможност за работа в заведение. За щастие на феновете обаче музикалният ѝ талант е открит.

Джеф Безос, основател на Amazon. Днес той притежава 66 млрд. долара. Да, правилно прочетохте. А светъл спомен от времето му на служител във верига за бързо хранене е, че се е научил да чука яйца с една ръка.

Сийл, певец. Идолът на мнозина е отгледан от приемни родители в Лондон и има тежко детство. Започва работа в заведение, но едва ли му е останал значим опит от онова време, тъй като изкарва там само две седмици.

Рейчъл Макадамс, актриса. Красива и елегантна, никак не можем да си я представим да прави сандвичи. И все пак Рейчъл се е занимавала с това. „Не съм сигурна защо ме държаха, бях много отнесена. Караха ме да бъда „приятелски настроената“ служителка, която посреща клиентите на вратата“, спомня си актрисата.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички