8 богати звезди, които някога са били бездомни


8 богати звезди, които някога са били бездомни
Снимка: Getty

5195

Завиждаме им за таланта, славата и луксозния начин на живот. Но на тези знаменитости невинаги им е било лесно. Макар днес те да живеят в огромни имения, в минали периоди са оставали дори на улицата, пише сайтът The Richest.

Арнолд Шварценегер. Когато пристигнал в САЩ от Австрия, Арни нямал нищо – известно време дори квартира. Успял обаче да спечели няколко бодибилдинг състезания и така потръгнала кариерата му.

Хилари Суонк. Актрисата е носителка на „Оскар“, но когато била малка, със семейството ѝ обитавали тясна каравана, а на 16-годшишна възраст се наложило да живее с майка си... в кола.

Еминем. Всеки, гледал биографичния филм „Осмата миля“, знае за тежките условия, в които е израснал рапърът. Освен периода, представен в лентата, на него няколко пъти му се налагало да живее на улицата.

Дженифър Лопес. Като млада Джей Ло се скарала жестоко с майка си, тъй като не искала да учи в университет, а да бъде професионална танцьорка. Напуснала дома си и заживяла в предверието на студио за танци. Днес тя е една от най-популярните звезди в света и се изявява като танцьорка, певица и актриса.

Опра Уинфри. Най-богатата чернокожа жена някога била бездомна. Веднъж видяла друга чернокожа дама да слиза от лъскава лимузина и я помолила за милостиня. Жената ѝ дала 100 долара. Това била певицата Арета Франклин.

Джим Кери. В тийнейджърските години на Кери баща му бил съкратен от работа и семейството загубило всичко, включително къщата си. Затова заживели във вана си.

Леонардо ди Каприо. Израснал в един от криминалните квартали на Холивуд, актьорът дори е живял на улицата. Днес той е любимец на киноманите и притежава 200 млн. долара.

Кели Кларксън. Талантливата певица се преместила от Тексас в Лос Анджелис, за да преследва кариера в музикалната индустрия. Апартаментът, който наела, обаче изгорял в пожар и трябвало да поживее в колата си.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички