8-те най-абсурдни конспиративни теории за знаменитости


8-те най-абсурдни конспиративни теории за знаменитости
Снимка:

10190

Конспиративните теории никога не са спирали да ни изумяват с глупостта си. Когато става дума за звезди, абсурдът преминава дори на по-високо ниво. Сайтът The Richest ни запознава с някои от невероятните твърдения, свързани със знаменитости.

Том Круз избирал жените до себе си с тестове. Според някои твърдения когато Том Круз решил да се ожени отново, той дал различни тестове на няколко дами. Актрисата Кейти Холмс била с най-висок резултат и затова той се венчал за нея. Дали затова не се разпадна бракът им в крайна сметка?

Кание Уест и Тейлър Суифт са режисирали конфликта си. Спомняте ли си музикалните награди VMA през 2009 г.? Тогава Тейлър Суифт спечели в категорията „Най-добро видео“, а рапърът Кание Уест предизивка скандал, като я прекъсна по време на речта ѝ и заяви, че Бионсе е трябвало да спечели. Някои теории обаче твърдят, че скандалът е бил предварително замислен от двете звезди, за да увеличат още повече популярността си.

Принц Хари не е син на принц Чарлз. Преди време злите езици разпространиха клюката, че от 1986 г. до 1991 г. принцеса Даяна е имала тайна връзка с Джеймс Хюит и Хари всъщност е негов син. Няма обаче реални доказателства за такава афера.

Меган Фокс има два клонинга. Според поредната конспиративна теория актрисата всъщност не се появява на премиери, а праща своите двойнички, затова изглеждала „изкуствено красива“.

Боб Марли бил отровен от ЦРУ. Срещу краля на регето имало опит за атентат през 1976 г. и един от заподозрените бил агент на американското разузнаване. Може би затова се говори, че когато след няколко години Марли починал, ЦРУ просто довършило работата си.

Киану Рийвс е безсмъртен. В интернет се разпространяват картини и снимки от различни епохи, хората на които приличат доста на актьора. Това явно е достатъчно доказателство за някои негови фенове, че той е безсмъртен.

Майли Сайръс била наета от Барак Обама. Администрацията на президента плащала на звездата да се разголва по концерти и да върши глупости, за да отвлича вниманието на масовата публика от реалните проблеми на страната. Е, сега вече си обяснихме странното поведение на Майли.

Всички знаменитости са свързани с илюминатите. Често се твърди, че богатите и известните изцяло са контролирани от тайното общество. Доказателството? На много снимки те закриват едното си око с ръка или правят триъгълник с пръстите си – типични за илюминатите знаци.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички