8 звезди, които ще напуснат САЩ, ако Тръмп спечели


8 звезди, които ще напуснат САЩ, ако Тръмп спечели
Снимка: Getty Images / Guliver

3656

Само ден остава до президентските избори в САЩ – политическото събитие, което целият свят следи. Само преди година изглеждаше малко вероятно противоречивият милиардер Доналд Тръмп да стане сериозен претендент за Белия дом. Но ето че той извоюва номинацията на републиканците и има много голям шанс да спечели срещу опонента си от демократите Хилари Клинтън.

Всъщност най-странното е, че кандидат с подобна риторика събира такава огромна подкрепа. Тръмп неведнъж се изказа грубо и цинично за жените, мигрантите, хората с увреждания. Говори за вдигане на стени по границите и намеса в частния бизнес. Поради тези и други причини много знаменитости се обявиха твърдо против Тръмп, а някои дори стигнаха дотам, че казаха, че ще напуснат Съединените щати, ако той стане президент. Ето кои са някои от най-върлите критици на републиканеца.

Брайън Кранстън. Актьорът от „Малкълм“ и „В обувките на сатаната“ („Breaking Bad”) заяви, че искрено се надява, че Тръмп няма да спечели, но ако това стане, той самият ще се премести в Канада. И то не временно.

Ейми Шумър. Популярната комедиантка бе категорична: „Ще трябва да започна да уча испански, защото ще се преместя да живея в Испания... умът ми няма да може да побере факта, че Тръмп е спечелил“.

Барбара Стрейзанд. Певицата каза в интервю, че не може да си обясни популярността на Тръмп и че обмисля преместване в Австралия, ако той седне в Овалния кабинет.

Шер. Забравете за другите държави – легендата Шер направо ще хване космически кораб за друга планета при победа на Тръмп. „Ако стане, отивам на Юпитер“, написа тя в социалните мрежи.

Самюел Джаксън. Южна Африка е неговата дестинация при подобно изборно развитие. „Тръмп се кандидатира просто, за да увеличи популярността си. Време е това да приключи“, каза актьорът.

Майли Сайръс. Любимката на тийнейджърите неведнъж се е изказвала остро за кандидата на републиканците, който според нея е „кошмар“. Тя също заплаши, че ще напусне САЩ, но не уточни къде смята да отиде да живее.

Упи Голдбърг. Актрисата също още не е избрала дестинация, но сериозно обмисля преместване. „Май ще дойде време да го направя. Мога да си го позволя“, заяви тя.

Лена Дънхам. Създателката на шоуто 'Girls' се закле, че ще замине за Канада. „Знам едно прекрасно местенце край Ванкувър, мога да си върша работата оттам. Много хора само заплашват, че ще се преместят, но аз съм сериозна, наистина ще го направя“, коментира тя.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички