Изненадващите истински имена на звездите


Изненадващите истински имена на звездите
Снимка: Getty Images

9123

За да успееш в Холивуд, трябва да правиш жертви. Например да смениш името си с такова, което ще е по-интересно и запомнящо се. Именно това са направили някои от най—големите звезди на музикалната и кино сцените. Вижте как се казват те в действителност:

Мила Кунис – Милена Марковна Кунис. Красивата актриса е украинка. Родителите ѝ се преместват в САЩ, когато тя е на 7 години. Когато започнала да се занимава с кино, Милена решила да съкрати името си.

Рийз Уидърспуун всъщност се казва Лора Джийн. Тя заменила истинското си име с моминското на майка си.

Кейти Пери по документи е Катрин Хъдсън. Певицата не искала да я бъркат с актрисата Кейт Хъдсън и затова приела моминската фамилия на майка си.

Лорд – Ела Мария Лани Йелич О'Конър. Е, с такова име изобщо не се изненадваме, че тази млада музикална звезда е решила да се представя с псевдоним.

Майли Сайръс – Дестини Хоуп Сайръс. Бащата на певицата често я наричал Смайли („усмихваща се“), постепенно прякорът се съкратил до Майли и всички започнали да я наричат така. Затова и Майли легално променила името си през 2008 г.

Истинското име на Джейми Фокс е Ерик Марлон Бишъп. Фокс смятал, че името Джейми ще му помогне в кариерата. В САЩ то се използва както за жени, така и за мъже, а забелязал, че дамите комедианти получават повече роли и мислел, че така ще бъде канен на повече кастинги.

Бен Кингзли се казва Кришна Пандид Банджи. Приел псевдоним, защото се опасявал, че чуждоземското наименование ще му попречи да се урежда с прослушвания.

Чарли Шийн – Карлос Ървин Естевец. Този актьор сменил името си с подобен мотив. Баба му и дядо ми били от Испания и Ирландия и истинското му наименование звучало странно в САЩ.

Вин Дизел – Марк Синклер Винсент. Звездата от „Бързи и яростни“ се прекръстил, докато работел в нощен клуб в Ню Йорк.

Бруно Марс всъщност се казва Питър Джийн Ернандез. Талантливият певец не искал заради пуерториканското му име хората да си мислят, че може да изпълнява само латино музика.

Ники Минаж – Оника Таня Мараж. Рапърката получила прякора Ники още в тийнейджърските си години и решила да го запази.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички