Звездите, които неуспешно се пробваха на музикалната сцена


Звездите, които неуспешно се пробваха на музикалната сцена
Снимка: Getty Images/Guliver

3987

Човек би си помислил, че когато вече си богат и известен, успехът във всяка сфера ти е гарантиран. Действителността обаче сочи друго – ако искаш да станеш следващата голяма музикална звезда, трябва да имаш поне мъничко талант. Тези седем звезди са го разбрали по трудния начин.

Кармен Електра

Познаваме я като секси „спасителка на плажа“, но през 1993 г. Кармен, подпомогната от легендата Принс, издава албум. Песните обаче не впечатляват никого и продажбите са много ниски. През 2012 г. Кармен пусна нова песен – I Like It Loud, но и тя не пожъна успех.

Тайра Банкс


Супермодел, телевизионна водеща, собственик на козметична марка – тези постижения явно не бяха достатъчни за Банкс. През 2004 г. тя реши, че иска да прибави и „певица“ към автобиографията си. Пусна на пазара сингъла Shake Ya Body, който бе приет зле от публиката. Така – само с една песен – започна и завърши музикалната ѝ кариера.

Парис Хилтън (на водещата снимка)

Помните ли парчето Stars Are Blind? Е, то няма особена музикална стойност, но пък бе първата песен на богатата наследничка. Парис е правила няколко опита да пробие на музикалната сцена – все крайно неуспешни.

Ким Кардашиян


През 2011 г. рилити звездата записа песента Jam, чийто видеоклип получи вниманието на феновете, но за кратко. Дали нещата щяха да са различни, ако още тогава се бе събрала с рапъра Кание Уест и той бе ударил едно рамо? Не се знае. Днес обаче Ким не дава признаци, че иска отново да се пробва като певица.

Наоми Кембъл

Тя е един от най-известните супермодели на всички времена. Малко известен е обаче фактът, че през 1994 г. Наоми издава албум, наречен Baby Woman. Критиците му дават доста лоши оценки и Кембъл спира да се занимава с музика.

Брус Уилис


Холивудският актьор се опитал да пробие в музикалния бизнес през 80-те години на миналия век. През 1987 г. дори издава албум на име The Return of Bruno. Първият сингъл – Respect Yourself, е дует на Уилис с Джун Пойнтър и има успех, дори се появява на пето място в класацията на Billboard. Другите песни от албума обаче не са впечатляващи и музикалното начинание на Уилис бързо бива забравено.

Кобе Брайънт

Кой знае защо, баскетболната звезда бе решила да става рапър. През 2000 г. пусна своя песен, в чийто клип участва Тайра Банкс – друга звезда с провалена музикална кариера. Феновете обаче не бяха очаровани и Кобе бързо се върна на игрището.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички