4 полезни приложения, чрез които да организирате пътуването си


4 полезни приложения, чрез които да организирате пътуването си
Снимка: Pixabay

7459

Мечтаете си за пътешествия, но трудно се организирате? За щастие живеем в ерата на технологиите. Има страхотни мобилни приложения, които могат да ви асистират в подготовката на перфектната екскурзия. Ето някои от тях.

Viator

Едно изключително полезно и компактно приложение, което позволява с няколко движения на ръката да се открият турове, организирани посещения и предстоящи събития в различни точки на света. Приложението дава пълна информация за цени, дати, часове.

Triposo

Приложението съдържа в себе си информация за най-добрите места за настаняване, за хранене, за шопинг, за игра, за забавление, за туризъм. Осигурява достъп до карти на различни дестинации, до ревюта на милиони места по света, до система за резервиране на билети за атракции.

TripIt

Приложение тип органайзер. То позволява търсене на алтернативни евтини полети, позволява въвеждане на всички номера от програмите за лоялни клиенти на авиокомпаниите, има опция за съхранение на планове и карти за пътувания. Тоест, с прости думи, то позволява по лесен и достъпен начин, човек да организира цялото си пътуване, в едно с необходимите данни и документи.

Expedia

Позволява търсене и закупуване на всичко необходимо за едно пътуване - хотел, самолетен билет, рент а кар, круизи, ваканционни пакети, трансфер, организиране на турове и прочие. Системата позволява филтриране на търсената информация с голяма прецизност.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички