Как да използвате лаптопа си като допълнителен монитор


Как да използвате лаптопа си като допълнителен монитор
Снимка: Thinkstock/ Guliver

2467

Употребата на допълнителен монитор може да даде значителен тласък на производителността ви, когато работите на коммпютър. За целта можете да ползвате лаптопа си - процесът е лесен и дори не ви трябват кабели, пише Make Use Of. От изданието предлагат да пробвате с някой от следните инструменти:

Synergy

Synergy е един от най-популярните инструменти за споделяне на една мишка и клавиатура между множество компютри с различни операционни системи, без специален хардуер. Synergy предлага инструмент за автоматично настройване, съветник, както и възможност за SSL Encryption поддръжка на мрежовите връзки. Не е безплатен, предлага се в две версии; базова версия - 10 долара и про-версия - 29 долара.

InputDirector

InputDirector предлага почти същата функционалност като Synergy, но с много по-добре проектиран UI. Ако все пак срещнете проблеми, може да се възползвате от "Ръководство за потребителя', което е на разположение онлайн. Безплатната версия е само за некомерсиална употреба.

ShareMouse

Един от най-лесните за употреба инструменти. ShareMouse е безплатен с нетърговска цел, но ви ограничава до максимум два монитора. Ако решите, може да преминете към платената версия предназначена за професионална употреба, която предлага възможност за свързване на 19 мрежови монитори/ системи и други удобства за 49,95 долара.

Mouse Without Borders

С Mouse Without Borders може да контролирате до 4 монитора с една мишка и клавиатура. Това означава, че можете да копирате текст и да го влачите и пуснете на друг компютър.

Multiplicity

Multiplicity предлага пълен спектър от функции за споделяне на мишката и компютъра между няколко компютъра. След изтичане на безплатния пробен период обаче, ще бъдете помолени да преминете към основния лиценз, който ви предлага контрол само на 2 компютъра за 19,99 долара или ако имате нужда от повече, ще трябва да преминете към професионалния пакет който включва контрол до 50 персонални компютри за 329,99 долара.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83233
  • GBP
    1
    2.2729
  • JPY
    100
    1.1837
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички