ОББ Интерлийз започна предлагането на изцяло дигитализиран процес по прехвърляне на средства в универсалния пенсионен фонд, управляван от ПОК „Доверие“


ОББ Интерлийз започна предлагането на изцяло дигитализиран процес по прехвърляне на средства в универсалния пенсионен фонд, управляван от ПОК „Доверие“
Снимка: ОББ

11325

ОББ Интерлийз предоставя на всички физически лица, избрали да се осигуряват в Универсален пенсионен фонд „Доверие", бърз, сигурен, удобен и изцяло дигитализиран процес за прехвърляне на техните средства, с възможност за подписване на всички необходими документи с електронен подпис, без да е необходима нотариална заверка на документите. КВС Груп е първата банково-застрахователна група, която предоставя подобна иновативна възможност на българския пазар.

Желаещите да се прехвърлят в УПФ „Доверие“ ще могат да разчитат на съдействие от страна на повече от 400 оторизирани от ОББ Интерлийз лица, които предоставят компетентно и професионално обслужване на всички заинтересовани клиенти в клоновата мрежа на Обединена българска банка (ОББ). Новата услуга по електронно подписване на документи стартира пилотно в клоновата мрежа на ОББ в град София, като в рамките на следващите 3 месеца ще обхване поетапно и цялата страна.

Поредната дигитализирана услуга, която ОББ Интерлийз предоставя на своите клиенти, идва в момент, в който наблюдаваме огромно търсене на точно такива решения – случващи се изцяло онлайн, спестяващи време и усилия на потребителите, а в контекста на заобикалящата ни среда – дори и излишни физически контакти. С прозрачен, достъпен и лесен за изпълнение процес ние овластяваме клиента с още едно решение, което да улесни ежедневието му.“, коментира новата услуга Рудолф Кипта, главен изпълнителен директор на ОББ Интерлийз.

„Дигитализацията на услугите е неизбежен процес и като Компания, ние правим всичко необходимо за това, да предоставяме, на нашите настоящи и бъдещи клиенти, възможно по-голям набор от електронни услуги и достъп до on-line информация, свързана със статута им на осигурени лица и клиенти на фонд, управляван от ПОК „Доверие“. В този смисъл, партньорството с ОББ Интерлийз е логично и желано и сме убедени, че подобен тип иновативни услуги и партньорства между компании и финансови групи, със сходна философия и ценности, са бъдещето на пазара.“, споделя Даниела Петкова, председател на Управителния съвет на ПОК „Доверие“.

ОББ ИНТЕРЛИЙЗ, част от белгийската КВС Груп, в качеството си на оторизиран посредник на Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“, предоставя услуги по привличане на клиенти на  УПФ „Доверие“, от средата на 2019 г., Универсален пенсионен фонд „Доверие“ е предпочитан избор за много българи, като, към края на 2019 г., в него, по данни на Комисията за финансов надзор, за допълнителна пожизнена пенсия, се осигуряват повече от 985 000 души, което представлява пазарен дял от над 25%.

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички