Върху повърхността на прясната риба има много тънък слой слуз, ако слузта е обилна, а слоят плътен, това означава, че рибата е престояла по-дълго време. Люспите на рибата трябва да са блестящи, плътно залепени за тялото. Не трябва да има разкъсвания. Хрилете трябва да са с розово-червен цвят. Очите трябва да са бистри. При натискане с пръст, вдлъбнатината трябва да изчезне бързо.
Агенцията по храните започва проверки за Никулден

1397
Още от Потребителски стоки и услуги
Помогнете на новините да достигнат до вас!
Радваме се, че си с нас тук и сега!
Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.
Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.
Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.
Дари сегаБанкова сметка
Име на получател: Уебграунд ЕООД
IBAN: BG53UBBS80021021528420
BIC: UBBSBGSF
Основание: Дарение за Expert.bg
Коментари