Спират водата в някои части на столицата


Спират водата в някои части на столицата
Снимка: Thinkstock

2159

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „20-ти април“ ,Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „20-ти април“, ул. „Дамян Груев“, бул. „Македония“, ул. „Ивайло“ . При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „20-ти април“ ъгъла с ул. „Владайска“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с профеждане на степ тест в кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ген. Антон Ковачев“, ул. “Крайречна“, ул. „Момино венче“, ул. „Еловица“, ул. „Свети Горазд“, ул. „Наум“, ул. „Маестро Атанасов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площад „Цар Иван Александър“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Хаджикоцев“ ,жк. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Димитър Хаджикоцев“ от ул. „Борис Пожаров“ до ул. „Милевска планина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Хаджикоцев“ ъгъла с ул. „Милевска планина“.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искър“ ,с. Кривина , се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Розова долина“, ул. „Старата река“, ул. „Свети Спас“, ул. „Римска ракла“, ул. „Витоша“, ул. „Люляк“, ул. „Балабана“, ул. „Латинка“, ул. „Странджа“, ул. „Демокрация“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люляк“ ъгъла с ул. „Искър“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хемус“ ,жк. „Гео Милев“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Хемус“ от ул. „Светлоструй“ до ул. „Елисавета Багряна“, по ул. „Елисавета Багряна“ от ул. „Хумус“ до ул. „Постоянство“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хемус“ ъгъла с ул. „Елисавета Багряна“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Майски ден“ ,с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Христо Ботев“, ул. „3-ти март“, ул. „Нарцис“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Васил Левски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Утринна роса“ ,кв. „Княжево“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Утринна роса“, ул. „Детелина“, ул. „Витошко цвете“, по ул. 719 от №18 до №86, по ул. „Полско цвете“ от №18 до №34
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Полско цвете“ №32. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Богдан войвода“ ,кв. „Кумарица“ , се налага спиране на водоподаването от 14:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Богдан войвода“,ул. „Йове войвода“, ул. „Иван фелдшера“, по ул. „Иван вазов“ №17, №19, №21, №23, №25, №27, №34, №36,№38, №40. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван фелдшера“ ъгъла с ул. „Иван Вазов“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кумините“ ,кв. „Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кумините“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Кумините“ ъгъла с ул. „Черешов цвят“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 324 вилна зона „Киноцентър“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 324 №1, №7, №3 и ул. „Поп Тодор Врачански“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Бойка войвода“ ъгъла с ул. 324. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички