„Информационно обслужване“ получи сертификат за успешно преминат одит


„Информационно обслужване“ получи сертификат за успешно преминат одит
Снимка: iStock/Guliver

2615

„Информационно обслужване“ АД получи официално сертификат за успешно преминат одит, който оценява съответствието на предлаганите квалифицирани удостоверителни услуги.

Документът беше получен в началото на тази седмица, след като една от най-големите ИКТ компании в България беше проверена съгласно изискванията на Регламент (ЕС) № 910/2014 на Европейския парламент и на Съвета, съобщиха от МТИТС.

Сертификатът бе връчен в официална церемония на изпълнителния директор на „Информационно обслужване“ АД от представител на LSTI SAS. Документът е поредното потвърждение за европейското ниво на предлаганите услуги. Това позволи на дружеството да включи още една услуга в своето портфолио – издаване на квалифицирано удостоверение за квалифициран електронен печат.

Всички услуги, включени в обхвата на новото свидетелство на „Информационно обслужване“ АД са: Издаване на квалифицирани удостоверения за квалифицирани електронни подписи; Издаване на квалифицирани удостоверения за квалифицирани електронни печати; Издаване на квалифицирани удостоверения за автентичност на уеб сайт; Издаване на квалифицирани удостоверения за квалифицирани електронни времеви печати; Издаване на квалифицирани удостоверения за усъвършенствани електронни подписи; Издаване на квалифицирани удостоверения за усъвършенствани електронни печати.

Още от Транспорт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички