Шофьор кара с 280 км/ч във Велико Търново


Шофьор кара с 280 км/ч във Велико Търново
Снимка: Pixabay.com

4348

Полицията във Велико Търново се самосезира по клип в социалните мрежи и издирва "пилот", вдигнал 280 км/ч със супермощна кола на западния изход на старата столица в посока София, предаде "24 часа".

Краткото видео показва как шофьор изпробва тунингования си автомобил по бул."България" във Велико Търново. Негов спътник в колата снима, докато безразсъдният водач профучава на червено на светофарите.

Дръзналите да пресекат булеварда пешеходци са наречени "ненормални" от участниците в скоростната отсечка. Заснетият часовник на таблото на колата показва 18:07 ч., когато движението в града все още е доста оживено.

"След като се запознахме с клипа, веднага са предприети действия. Установен е евентуалният извършител. След като съберем достатъчно данни и съгласуваме с прокуратурата, ще бъде образувано досъдебно производство за хулиганство на пътя и този водач ще бъде наказан с цялата строгост на закона", коментира шефът на ОДМВР Велико Търново ст. комисар Димитър Машов. Бясното ускорение започва след детелината на западния пътен възел. Постоянно се показва нарастващата скорост, която в един момент стига 280 км/ч на главния път Велико Търново - София.

Още от Транспорт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички