Започват ремонтите по АМ "Тракия"


Започват ремонтите по АМ "Тракия"
Снимка: БГНЕС

2162

Днес стартира ремонтът на магистрала "Тракия" на територията на Пловдивска област. Ограничението на скоростта до 90 км/ч важи за разстоянието между 119-ти и 133-ти километър.

Временни ограничения в движението има по пътя Плодовитово- Първомай- Асеновград, където нямат право да се движат тежкотоварни автомобили над 12 т. Причината е лошото състояние на стоманен мост на Марица, който трябва да бъде ремонтиран до края на годината, съобщава БГНЕС.

Ограничения продължава да има и по пътя от Пловдив към най-високите родопски села наблизо - Ситово и Лилково. Пропадналият през лятото път преди Храбрино все още не е поправен. Движението на леките автомобили се отбива по обходен път. Затворен за движение е и пътят Леново - Поройна заради наводнен участък, минава се през Асеновград - Тополово - Леново. Заради разрушена от дъждовете пътна настилка по пътя Белица - Загражден - Давидково в Родопите, и там се налагат ограничения в движението.

Пътуващите от Асеновград към Смолян трябва да внимават, защото движението в участъка 28- 30 км се извършва в едната лента заради ремонтните дейности по свлачищата там. Има светофарна уредба, с която водачите трябва да се съобразяват. Ремонт има на пътя след село Гълъбово, където е пропаднала част от пътната настилка. Движението и там се извършва в едната лента.

Още от Транспорт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.8387
  • GBP
    1
    2.28913
  • JPY
    100
    1.18867
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички