Почиваме по Гергьовден и за по 30 лв. на ден


Почиваме по Гергьовден и за по 30 лв. на ден
Снимка: Pixabay

3246

Почивка в хотел със СПА център в почивните дни около Гергьовден би ни излязла по около 30 лв. на ден, сочат данни на туроператори. 

Офертата е за Велинград и важи поне за 3 нощувки. В спа сегмента най-високите предложения за почивните около празника на войската дни са за нощувки от по 157 лв. в хотел във Велинград и 127 лв. - в Хисаря, пише "Монитор".

Решилите да „отскочат“ до италианския мегаполис Милано по празниците туристическа агенция предлага пътуване за 275 лв. Офертата включва и 3 нощувки и посещения във Венеция, Мурано и Бурано. В случай че планираме да си удължим почивката по празниците и можем да започнем лятната ваканция срещу 833 лв. Предложението е с включен полет със самолет за 8 дни ол инклузив в египетския морски курорт Хургада на Червено море. Със малко над стотарка по-скъпо би ни струвало на човек, ако изберем ранна почивка на море за същото време в Коста Брава с пълен пансион. Пътуването е със самолет и включва и екскурзия до Барселона.

Доста по-евтино бихме платили на родното море. За почивните дни все още се предлагат евтини нощувки от по 37 лв. в Св. св. Константин и Елена край Варна. В хотел край Балчик пък има промо пакети за 3 нощувки със закуски общо за 185 лв. В Свети Влас обаче свалят най-ниско цената до 25 лв. на нощувка, но за сметката на това трябва да търсим къде да ядем.

Достъпни оферти в последната минута има и за екскурзии за съседна Гърция. Срещу 179 лв. можем да се пошетаме за 3 дни (с 2 нощувки) до Солун, скалните манастири край Метеора, Воден (Едеса) и Вергина.

Мераклиите по Гергьовден за 4 дни да отидат в Меката на тъмната бира Ирландия ще трябва да се бръкнат с по 770 лв. за тур до Дъблин, като цената скача до 1010 лв., ако искат да са единична стая. За същия брой дни за екскурзия със самолет до Прага цената е 526 лв. и за там се знае, че бирата е качествена.

В големите планински курорти у нас също могат да се намерят ниски оферти, като за нощувка в апартаментен комплекс в Пампорово се искат по 20 кинта, а в Боровец - почти десетарка отгоре. Минималните оферти и на двете места са без храна.

Още от Туризъм


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички