Пълни зали и богата съпътстваща програма в дните на изложение Сихре


Пълни зали и богата съпътстваща програма в дните на изложение Сихре
Снимка:

2937

В началото на месец ноември традиционно се провежда най-голямото в страната изложение за хотелско, ресторантско кетъринг и СПА оборудване Сихре. Събитието ще се проведе в Интер Експо Център между 9 и 12 ноември, а участие ще вземат български и чуждестранни компании, представители на над 80 световни бранда.

Два месеца преди началото на изложението площите са запълнени почти на 100%. В изложбата ще вземат участие както фирми, които са традиционни изложители, така и нови компании, включващи се за първи път. Сихре предлага цялостен поглед над хорека сектора и е ключова платформа за работа с професионалистите в областта на хотелското и ресторантско оборудване.

80 световни марки

80 световни марки ще бъдат представени на посетителите и участниците в тазгодишното издание на Сихре. Изложението предоставя разнообразие от продукти и услуги, които ежегодно привличат български и чуждестранни посетители – собственици и мениджъри на хотелски вериги, кетъринг компании, ресторанти, пицарии, кафета и клубове, директори на супер- и хипермаркети с топли точки, архитекти, дизайнери, проектанти, инвеститори, чиито интереси са насочени към сферата на туризма, заведенията за обществено хранене и услугите.

Богата съпътстваща програма

Богата ще бъде и съпътстващата програма на изложението. По време на СИХРЕ ще се проведат двустранни бизнес срещи Food4Life, които се организират от Enterprise Europe Network към Българската стопанска камара и Интер Експо Център. Food4Life 2016 дават уникалната възможност да се открият нови партньори за търговско коопериране, технологичен трансфер, изследователски разработки и участие в проектни предложения, финансирани по европейски програми.

В рамките на СИХРЕ ще се проведе и кулинарно събитие GastronomiX, организирано от Българската асоциация на професионалните готвачи. Асоциацията на българските баристи отново ще участва на специално обособена бариста зона, където ще се провеждат презентации и дегустации на различни сортове кафе.

Още много презентации и дегустации очакват участниците и посетителите в четирите изложбени дни.

Специализирано изложение Сихре се провежда паралелно с международните изложения Месомания, светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Интерфуд & Дринк. Повече информация можете да откриете на официалните сайтове на събитията www.sihre.bg, www.food-exhibitions.com.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички