Как онлайн казината използват бонуси да привличат клиенти?


Как онлайн казината използват бонуси да привличат клиенти?
Снимка: iStock/Guliver

2669

Пренасянето на казината в онлайн пространството е може би една от най-успешните стъпки, която започна да се случва някъде през 90-те години на миналия век. Днес всеки клиент ще открие подходящите игри и промоции за себе си, а конкуренцията в тази индустрия е не просто свирепа, но и безмилостна - тук оцеляват само най-добрите. Анализаторите отдавна са забелязали, че в основата на тази индустрия има две посоки - предлагането на перфектните условия и даването на редица допълнителни възможности за забавление.

Във втория сектор откриваме и наличието на така наречените промоции и бонуси, които правят прекараното време не само по-забавно, но и доста по-вълнуващо, след като имаме достъп до предоставени безплатни средства за игра, с чиято помощ да инкасирате по-сериозни  печалби. Такъв пример е този Сезам бонус, който посреща не само новите клиенти, но и за всички останали регистрирани потребители, които на база своята активност могат да участват за спечелването на допълнителни бонуси. Какви са видовете бонуси?

Обикновено имаме начални или стартови, бонуси за безплатен залог, безплатна игра, безплатни завъртания на ротативките и още много други. Впрочем допълнителна информация може да откриете тук, както и в анализаторските платформи и в секцията с промоционални условия на всеки бранд. Там информацията е повече от достатъчна. Ако се чудите защо са необходими такива, отговорът също не е сложен - повечето онлайн казина имат нужда от лоялни потребители, а те се привличат с по-добри условия. След като такива са налични, нека разгледаме и самата им идея.

Началните бонуси са едни от първите, които всеки клиент може да вземе при правенето на регистрация - напомняме, че всеки има избор и право да ги приеме или не - обикновено те са 100% до определена сума и се превеждат автоматично в платформата на дадения бранд. Следващият бонус е презареждане и се дава, защото очевидно клиентът е харесал предложенията и практиките на бранда, той е обикновено до 50%. След тези два основни, препоръчваме да следите изискването на всички налични промоции, които се обявяват в портфолиото, не са изключени и индивидуалните промоции.

Често ще открием, че когато операторът опознае нашите вкусове, започва да ни предлага по-добри условия, които да се включат под формата на бонус при следващото презареждане. По този начин получаваме бонус, който отговаря на всички наши изисквания. Тук можем да обърнем внимание и на бонус кодовете за малко по-добри промоции от обявените. Те могат да се открият в ревютата на самите казина и букмейкъри и се дават като вид компенсация, че клиентът предварително се е поинтересувал какво точно предлага даденият бранд. Това е гаранция, че от една страна идва един подготвен клиент, който има представа каква е самата платформа и какви могат да бъдат очакванията.

В заглавието говорихме за привличането на нови клиенти и посоченото до този момент трябва да дава представа защо се правят такива промоции, как се подготвят и към кого са ориентирани. Онлайн платформите за залози нямат нищо против да бъдат значително по-щедри и спокойно можем да кажем, че са такива. Политиката през последните десет години се ориентира повече към забавлението, емоцията и тръпката от риска, вече откриваме призиви за отговорна и разумна игра, а не само за високи възможности за забавление.

Не случайно и много други индустрии взимат за пример онлайн платформите за залози - те се славят като хегемоните на качественото обслужване. Предоставените промоции са само върха на една много приятна и позната платформа за забавление. Именно това поставя цялата индустрия във възход и всяка следваща година е рекордна спрямо предишната.

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички