Какви виртуални спортове се предлагат в efbet


Какви виртуални спортове се предлагат в efbet
Снимка: iStock/Guliver

2604

В сайта на онлайн букмейкъра Efbet има една отделна категория залози, която може да бъде непозната за някои залагащи – Виртуални спортове. Този раздел с виртуални игри за залагане обаче се радва на голям успех. На сайта на Ефбет са налични шест виртуални спорта, на които всички регистрирани клиенти на букмейкъра може да залагат. Когато няма голям брой спортни събития в реалния свят, доста от потребителите на хазартния оператор посещават раздела с виртуални игри и се насочват най-вече към виртуален футбол, за да запълнят времето си с интересни залози на атрактивни коефициенти.

Какво представляват виртуалните спортове?

Виртуалните спортове за залагане в букмейкърите са симулации на компютърни игри, на които хората може да поставят залози. Възможно е да бъркате виртуалните с електронни спортове, но двете нямат общо. При първите няма човешка намеса и резултатът от събитието зависи изцяло от компютърна програма. Например при виртуален футбол просто наблюдавате мач между два тима на плейстейшън, като нито един човек на контролира играта. Специален софтуер провежда събитието и то може да завърши с неочакван резултат. Поради тази причина при залагането на виртуални спортове не се налага да използвате никаква статистика. Просто се доверете на интуицията си и ако все пак решите да хвърлите поглед на коефициентите, то в доста от събитията те не играят особена роля.

Налични виртуални спортове и пазари за залагане в Ефбет

Букмейкърът Efbet е включил шест виртуални дисциплини в раздела с виртуални спортове. Вие може да залагате на футбол, тенис, евро купа, баскетбол, състезания с коне и състезания с кучета. При всички спортове събитията са с кратка продължителност. Това е основна разлика спрямо реалните спортни игри. Например футболен мач във виртуални в Ефбет продължава около 3-4 минути, докато реалната среща е 90 минути. Това означава, че потребителите може да направят супер много залози за кратко време, като виртуалните игри увличат и в крайна сметка е необходимо да бъдете разумни.

Шампионатът по виртуален футбол в Ефбет представлява виртуално първенство с 16 тима, в което участват измислени отбори, носещи името на европейски столици - например Мадрид, Лисабон, Загреб, Рим и т.н. До картината с развоя на срещата вие имате временно класиране, както и резултати на живо от кръга. По-долу на екрана се виждат и предстоящите събития за залагане и коефициенти. Хубавото е, че виртуалните залози на футбол наподобяват залагането на реални мачове от Серия А или друго първенство. Букмейкърът предлага коефициенти за традиционните футболни маркети - Победител в мача, Резултат на полувремето, Следващ гол, Хендикап, Под/Над и др. Клиентите на Ефбет имат възможност да заложат всяко събитие сингъл или да направят залози от типа права колонка за висока печалба.

Виртуалният тенис в Ефбет също привлича много играчи. Макар през цялата година да има реални тенис турнири, доста хора посещават раздела с виртуален тенис. Тук ще откриете кратки турнири за залагане, които включват фази на елиминация като 1/8-финал, 1/4-финал и т.н. Наличните маркети за залози са за победител в мача, сет 1 победител, кой от състезателите ще спечели първия гейм, под/над брой геймове и точен резултат. Наблюдаването на тенис разиграванията в играта е изключително интересно и ще бъдете под напрежение, очаквайки вашият фаворит да спечели точката.

Феновете на мачовете на национални отбори пък избират виртуалния спорт Евро Купа в Efbet. Тук може да залагате на виртуално Европейско първенство. Участници са най-силните отбори като Испания, Франция, Германия, Италия, Португалия и др. Налични опции за залагане са традиционните футболни пазари, както и дългосрочни опции за победител в турнира и да се класира за елиминационна фаза. Ако опитате виртуалните игри баскетбол и състезания с коне и кучета в българския хазартен оператор, също няма да сбъркате. Efbet предлага на своите клиенти виртуални спортове за всеки вкус и сме убедени, че ще намерите вашата любима игра.

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички