3-те най-лицемерни зодии


3-те най-лицемерни зодии
Снимка:

110739

Не мислете, че всички са искрени с вас. Не вярвайте на всичко, което чуете. Винаги пазете най-ценното за вас и споделяйте по-малко, за да не се окажете в лицемерния капан на някоя от тези зодии:

Овен

Овните може да изглеждат справедливи и винаги с ръка на сърцето да ти разкриват истини за себе си. Но не се лъжете. Те могат да са много коварни, защото имат навика да говорят за вас в мига, в който им обърнете гръб. В любовта Овните са всеотдайни и на пръв поглед дават всичко, от което човекът до тях има нужда. В сърцето им обаче има нещо гнило и може да ви наранят точно тогава, когато най-малко очаквате. Влюбите ли се в Овен, имайте си едно наум. Те няма да ви защитават ревностно от всички други, а лицемерно ще влизат в тона им, за да им се харесат. Няма да помислят дали ви злепоставят или не, ще действат така, както са свикнали. Едното им лице е красиво, а другото адски грозно и лъжливо.

Дева

Девите са много коварни и никога не бива да забравяте това. Те могат да те предадат без да им мигне окото, а в същото време ще си вярват, че са прави. Лицемерието им се изразява най-ярко с приятелите им. Говорят им мило, но зад гърба им плетят лъжи и интриги. Те не се привързват искрено към никого и за това не им пречи да играят двойната игра. Когато обаче настъпиш Девите по малкия им пръст, стават изключително отмъстителни. За това не си играйте с тях и винаги се пазете от коварните им игри. Рано или късно ще си покажат какви са всъщност, макар и да не ви се вярва, че са способни на такива мръсни игри.

Козирог

Козирозите са много сложни хора, които и цял живот да познаваш, пак може да не разбереш. Малко са затворени, не допускат случайни хора до себе си и в някои случаи това е по-добре. Изключително отмъстителни са и това си личи най-много, когато обичат. Разберат ли, че човекът до тях може да ги мами, задействат коварния си план, с който да го спипат. Пред тях са мили и добри, но зад гърба им се ровят в личните им вещи и смс-ите. Дори когато не открият нищо притеснително, чувството за мъст в тях не угасва и започват да се държат лошо с човека до себе си. Никога няма да си признаят какво ги мъчи и двойната игра продължава с пълна сила. Внимавайте с тях!

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички