3-те най-популярни кучета в Instagram, които изкарват много повече пари от вас

3-те най-популярни кучета в Instagram, които изкарват много повече пари от вас
Източник: Instagram

Много знаменитости изкарват огромни суми от рекламиране на продукти в социалните мрежи, но знаете ли, че това правят и някои четириноги? В Instagram например има кучета с милиони последователи, чиито собственици получават хиляди долари за снимка на любимеца им с даден продукт. Ето кои са най-популярните и богати кученца в социалната мрежа:

3. Туна (@tunameltsmyheart)

Грозноватият Туна е смесица от чихуахуа и дакел, което го прави странно симпатичен. Последователите му в Instagram са 2 млн. души. Годишно Туна носи на семейството си десетки хиляди долари както от реклами, така и от продажба на продукти с неговия лик, които са доста популярни. 

2. Джиф (@jiffpom)

Вижте тази публикация в Instagram.

💗

Публикация, споделена от jiffpom (@jiffpom) на

Този очарователен померан има над 9 млн. последователи в социалната мрежа, а според сайта The Richest собствениците му печелят по 17 000 долара от един рекламен пост с него.

1. Дъг (@itsdugthepug)

Вижте тази публикация в Instagram.

“Who wants to come live on pug island with me?” -Doug

Публикация, споделена от Doug The Pug (@itsdougthepug) на

Макар че в Instagram има само 3,8 млн. последователи - по-малко от тези на Джиф, Дъг има общо над 13 млн. фенове от различните социални платформи, което го прави едно от най-популярните животни в интернет. Не е известно колко получават собствениците му за рекламни снимки, но със сигурност става въпрос за десетки хиляди долари. Дъг също така е сниман в музикални клипове на Кейти Пери и Fall Out Boy, а и често има негови кадри в компанията на знаменитости.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.