Изборът ви на обяд в офиса разкрива какъв човек сте

Изборът ви на обяд в офиса разкрива какъв човек сте
Източник: iStock/Guliver

Във всеки офис има определени "типажи" хора, дори когато става дума за обяда на работното място – едни си носят хапване от вкъщи, други винаги залагат на парче пица, а трети обичат да ходят в ресторантите около работа, пише iWoman.bg. Ето какво издава за вас вашият любим "работен" обяд.

Салата

Любителите на пълните купи със зеленолистни са жадни за знания и са доста честолюбиви. Тяхното усърдие обикновено не остава незабелязано. В работна среда са напълно миролюбиви, избягват конфликтите и правят компромиси. Опитват се да се придържат към здравословно рутина, колкото и да е трудно това начинание в офиса.

Сандвич или нещо друго бързо

Тези хора се отличават със спокойствие и постоянство. Доста са издръжливи на напрежение, което им носи уважението на колегите. На такъв човек може да се доверите за някой труден проект, защото не обича да губи времето и енергията си. Възможно е обаче да не е достатъчно открит и рядко да казва своето истинско мнение.

Супа или друго готвено ястие

Тези хора ценят уюта и искат да го създават и на работното място. Феновете на вкусните гозби често постигат успех, но не винаги им се удава да осъществяват последователно плановете си. В корпоративните отношения не са особено постоянни, защото винаги губят много време, за да намерят "перфектното" решение на даден казус.

Храна от вкъщи

Тези хора са внимателни, тактични и не особено доверчиви. Бързо изграждат приятелства, но винаги имат едно наум. Процесът на конкуренция не е за тях, тъй като любителите на домашна храна не се стремят към кариера. Тяхната сфера е свързана предимно с творческите способности.

Забравят да обядват

В работата им често ги смятат за самотници, рядко имат възможността да достигнат върховете на професионалната стълбица. Често не преследват собствените си интереси, мислейки повече за благото на колектива.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.