Слави: БНТ и Нова ще излязат ли срещу майките на деца с увреждания?

Слави: БНТ и Нова ще излязат ли срещу майките на деца с увреждания?
Източник: Фотограф: Жоро Манолов

Телевизионният водещ Слави Трифонов коментира във Facebook позицията на бизнеса по повод на протестите на майките на деца с увреждания. Припомняме, че работодателските организации подкрепиха вицепремиера Валери Симеонов, за чиято оставка имаше призиви след обидните му думи спрямо майките.

"Предполагам всички знаете поговорката: „С питане и до Цариград се стига“.

По принцип е хубаво да питаш, защото дори и да не получиш информация, понякога с питане изразяваш позиция. И ето, сега аз знам, че няма да получа информация, но ще задам два въпроса", пише Трифонов в профила си.

"Първи въпрос: След като БНТ и Нова телевизия са членове на КРИБ, това означава ли, че подкрепят изказването на изпълнителния директор на КРИБ Евгений Иванов, че ще изкара 20 000 работници срещу майките на децата с увреждания? И сред тия 20 000 работници, ще видим ли и работници на БНТ и Нова?

Втори въпрос: Национално представителните организации на хората с увреждания – Съюз на слепите, Съюз на глухите, Съюз на инвалидите, Център за психологически изследвания, подкрепят ли Валери Симеонов и съгласни ли са с Валери Симеонов, след като мълчат като риби и не са взели никакво отношение по този отвратителен казус?

Ще питам аз, ще питам, не защото съм тръгнал към Цариград, а защото търся къде се намира дъното на срама", гласи статуса на Трифонов.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.