Алек Болдуин се подигра майсторски на Тръмп (Видео)

Алек Болдуин се подигра майсторски на Тръмп (Видео)
Източник: Getty Images/Guliver

Американският президент Доналд Тръмп за пореден път стана обект на подигравки. На церемонията по раздаване на "Еми", най-престижните награди за телевизия, той бе споменат многократно, но може би най-умело от Алек Болдуин.

Това бе логично, тъй като Болдуин спечели награда именно за имитацията си на Тръмп в комедийното шоу Saturday Night Live.

"Най-накрая, господин президент, ето я и вашата награда "Еми", започна благодарствената си реч Болдуин. Това бе директно ужилване на Тръмп, който често е казвал колко е разочарован, че риалити предаването му "Стажантът" не е печелило приза. Темата бе зачекната дори по време на един от предизборните му дебати с Хилари Клинтън.

Точно колко пари има шефът на Apple?

Изпълнителният директор на Apple Тим Кук вероятно е един от най-заетите хора на планетата. За щастие е и доста добр...

Болдуин продължи с това, че костюмът и гримът на Тръмп са отблъснали жена му от него. "Съпругата ми и аз имахме три деца в рамките на три години, но миналата година нямахме дете. Така че, мъже, сложите ли оранжевата перука, това е средство за контрацепция", заяви актьорът.

Той завърши речта си с това, че изкуството е много по-важно от свършеното от Тръмп и екипа му. "Когато умреш, не си спомняш какво е приел Конгресът, решенията на Върховния съд или изказване на президента. Спомняш си песен. Спомняш си реплика от любим филм. Спомняш си пиеса. Спомняш си книга, картина, поема. Това, което ние правим, е важно. Всички вие във филмовата индустрия и телевизията - не спирайте да правите това, което правите. Аудиторията разчита на вас", каза още Болдуин.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.