Какво е шефът ти да е... Бионсе?

Какво е шефът ти да е... Бионсе?
Източник: Getty Images/Guliver

Бионсе винаги прави невероятно шоу на концертите си, но какво е наистина да си част от нейния екип? Това разказва Хари Шум, бивш танцьор и настоящ актьор, който е работил за изпълнителката.

Шум е участвал в сериала "Клуб "Веселие" (Glee) и му предстои роля в продължението на "Луди богаташи". Преди това обаче е бил танцьор и е обикалял по турнета с Алиша Кийс, Миси Елиът и, разбира се, Бионсе.

Пред CNBC той казва, че се е възхищавал на лидерските умения на певицата, особено на начина, по който е поднасяла конструктивна критика.

"Спомням си, че веднъж направих грешна стъпка до нея по време на репетиции. След като приключихме, тя посочи грешката на абсолютно всеки танцьор. Аз дори не бях пред очите ѝ, а тя беше видяла, както и при всеки друг. Просто чувстваше енергията на погрешните стъпки", разказва Шум.  

"Бионсе е специална, защото ти казва, че бъркаш в нещо по много мил, но в същото време категоричен начин. Тя ти помага да се усъвършенстваш", допълва той.

По думите му Бионсе успявала да накара всички да се почувстват като звезди на сцената. "Няма значение, че си танцьор в задните редици. Тя те превръща в артист като нея и поставя висок стандарт, който трябва да следваш", казва още Шум.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.