Новият магазин iStyle The Mall предлага съвременен подход при закупуване на Apple продукти


Новият магазин iStyle The Mall предлага съвременен подход при закупуване на Apple продукти
Снимка:

7658

Най-големият магазин от веригата iSTYLE, който официално отвори врати в столичния THE MALL, ще се отличава с уникален интериорен дизайн, изработен по проект на Apple, в който елегантните и изчистени форми са съчетани с функционалност и възможност за тестване и обучение, свързани с пълноценното използване на продуктите от реномираната марка. iSTYLE присъства вече 10 години на българския пазар, като се радва да ви посрещне - в най-просторния и съвременен, пети по ред наш магазин, казват от веригата.

На площ от 166 кв. м ще намерите богата гама продукти на Apple – пълната серия преносими и настолни Mac компютри, всички актуални модели и цветове iPhone и iPad, невероятните жични и безжични модели слушалки Beats by Dr. Dre, зона за тест и запознаване с възможностите на Apple TV, както и огромно количество аксесоари на Apple и на други водещи марки. На многобройните фенове на Apple се предоставя и възможността за първи път да се докоснат до най-новия iPhone 7 (PRODUCT)RED Special Edition. При покупка на iPhone 7 (PRODUCT)RED Special Edition, Apple ще направи дарение директно на Глобалния фонд за борба със СПИН.

Сред най-новите продукти на Apple в деня на отварянето ще намерите:

iPhone 7 и iPhone 7 Plus, както и новият iPhone 7 (PRODUCT) REDTM – най-мощните и иновативни iPhone модели на всички времена, снабдени с изцяло нова камера система. Те притежават най-яркият и цветен дисплей в iPhone досега и са най-бързите и с най-дълъг живот на батерията модели iPhone до момента. Устойчив на пръски и вода, iPhone 7 e толкова мощен, колкото изглежда.

Новият MacBook Pro – по-бърз и мощен отвсякога и все пак забележително по-тънък и лек. Разполага с най-яркия и цветен дисплей в Mac лаптоп досега. И представя Touch Bar — вградена в клавиатурата стъклена Multi-Touch лента, която осигурява мигновен достъп до желаните инструменти. Новият MacBook Pro е изграден върху революционни идеи. И е готов да реализира твоите. 

Apple TV (4-то поколение) – Apple TV промени представите ни за гледане на филми, предпочитани програми и спорт на телевизионния екран. Навигирането между видео приложенията, игрите, любимата музика и албума със снимки става само с едно докосване. Но това не е всичко. Благодарение на безплатното приложение Home и специално разработените за него аксесоари, вече е възможно създаването на автоматизирани процеси от iOS устройство за оптимизиране и улеснение на ежедневието на съвременния човек.

Зона "Flex table"

В iSTYLE The Mall за първи път ще бъде инсталирана и специализираната зона “Flex table” – дълга 3 м уникална маса, на която не само ще могат да се тестват продуктите, но и да се провеждат персонализирани обучения от сертифицираните ни от Apple продавач-консултанти. 

Концепцията за обособяване на такова пространство е свързана с предоставяните от iSTYLE услуги – iStyle Start и iStyle Learn карти за услуги /първоначална настройка и запознаване с начините за извличане на максимума от всяко Apple устройство/; iStyle Switch iOS и iStyle Switch Mac карти за услуги /въвеждане на новите macOS и iOS потребители в света на Apple/ и iStyle One2One карта, която дава възможност за заявка на индивидуално обучение.

В новия магазин от веригата iSTYLE ще научите повече и за начина, по който можете да се включите в концепцията за интелигентен дом и да станете част от екосистемата на Apple.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички