Тол платформа следи превозните средства в реално време у нас и в Европа и пести време и средства


Тол платформа следи превозните средства в реално време у нас и в Европа и пести време и средства
Снимка: iStock/Guliver

2701

Онлайн тол платформата за плащане на пътни такси TollPass предлага комплексни функционалности за транспорта и интелигентни флийт решения, които от март са достъпни както за България, така и в Европа и могат да се тестват безплатно, обявиха от „Интелигентни трафик системи“.

TollPass Fleet проследява пътнически и тежкотоварни превозни средства над 3,5 тона във всички държави от ЕС, включително във Великобритания, Швейцария и Норвегия. Дигиталното решение с модерен и интуитивен интерфейс пести оперативно време и средства.

Освен това услугата ще бъде допълнително разширена в следващите месеци, като ще може да се ползва и в Сърбия, Черна гора, Северна Македония, Албания и Турция, които също са важни за международния трафик.

До 30 април услугата за GPS проследяване в европейските държави може да се тества безплатно. Безплатният период важи и за компании, които тепърва се присъединят към тол платформата и услугите ѝ за Европа. Необходимото оборудване е TollPass EUROBOX, с което плащането на тол такси става лесно, проследяването в Европа – достъпно, плащането е към един доставчик на услугите, а справките и възможностите за контрол гъвкави и автоматизирани.

Заплащане на пътни такси за европейските държави на платформата TollPass е съчетано с онлайн услуги за мениджърите на автопаркове. Те получават цялостно решение и могат да максимизират ефективността на превозните средства, оборудване, технологии, данни и ресурси. „В ерата на пълна дигитализация високотехнологичните решения стават неизменна част и от транспортния бизнес“, посочват от „Интелигентни трафик системи“.

TollPass Fleet проследява движението и местоположението на превозните средства в реално време, предоставя информация за начислената тол такса за всеки маршрут, интерактивни карти с информация за пътни участъци, гъвкави справки и автоматизирани отчети, които спестяват време. Бързи настройки, с които мениджърите контролират управлението на превозните средства и тяхната скорост и се грижат за безопасността на движението и на водачите.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Стотици хиляди винетки изтичат през януари и февруари

Винетките поевтиняват от догодина, но има важно условие

Държавата смята да събере 800 млн. лева от коли и камиони догодина

Още от Транспорт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83233
  • GBP
    1
    2.2729
  • JPY
    100
    1.1837
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички