Купувай желаното онлайн с TBI Bank и GombaShop


Купувай желаното онлайн с TBI Bank и GombaShop
Снимка: iStock

3003

В несигурната ситуация през последните месеци животът ни почти изцяло се прехвърли в интернет. Независимо дали пазаруваме, плащаме сметки или работим, всичко се случва онлайн. Потреблението на онлайн услуги и продукти нарасна драстично, което създаде редица предизвикателства, особено що се отнася до разплащанията.

За да отговори на тези потребности, TBI Bank сключи партньорство с компанията GombaShop, която предоставя дигитални решения за електронна търговия в България. Партньорството дава възможност на над 1800 онлайн магазина, подкрепени от GombaShop, да предложат на клиентите си нов разплащателен метод за продажби на изплащане на електроника, бижута, мебели и редица други.

Самата GombaShop разполага с разнообразни възможности и функционалности, с които помагa на малките и средни бизнеси да създадат собствен онлайн магазин – от дизайн и маркетинг услуги до такива за хостинг и сигурност.

Това е поредната крачка, която TBI Bank предприема, за да осигури на българите дигитални решения, правещи разплащанията по-лесни, по-бързи и без да налага допълнителна такса. Тази нова услуга ще позволи на всички търговци на GombaShop да бъдат по-гъвкави и ще отговори на непрестанно променящите се нужди на клиентите, като им даде възможност да изберат най-удобната разплащателна опция за тях. Всеки търговец вече може да добави бутон TBIPay, давайки възможност на клиентите си за покупки с изплащане на вноски.

Сред ключовите предимства на решението е и спестяването на време за потребителите, тъй като целият процес се случва изцяло в дигитална среда – от поръчката, през процеса за кандидатстване, до получаването на отговор само за няколко минути и без да се изисква посещението на физически офис на банката. В допълнение, тази нова функция цели не само да осигури нужната безопасност и удобство за клиентите, но също така да спомогне за ускоряване на продажбите на търговците, тъй като в тези безпрецедентни времена бизнесите се изправят пред все по-големи предизвикателства.

Потребителите пък ще могат да изплатят вноските си както онлайн, така и офлайн, благодарение на т.нар. phygital (микс от физически и дигитални канали) бизнес модела на TBI. Продуктите, които могат да бъдат закупени с TBIPay, са на стойност от 100 лв. до 30 000 лв. и могат да бъдат изплатени в срок от 3 до 48 месеца.

"Като част от дигиталната трансформация на TBI, партньорството ни с GombaShop осигурява ново, ефективно онлайн решение, което ще бъде полезно както за търговци, така и за техните клиенти", казва Армен Матевосян (на снимката), главен търговски директор в TBI Bank. "Радваме се, че в тези все още предизвикателни времена, когато безопасността е главен приоритет, можем да предоставим услуга, която да помогне на малките и средни бизнеси, но също така да осигури сигурност за клиентите чрез напълно онлайн услуга за разплащане на вноски."

"Щастливи сме, че заедно с TBI Bank можем да предоставим още едно ключово предимство за нашите клиенти", каза Георги Костов, изпълнителен директор на GombaShop. "Възможността да дадеш на клиентите си опция за разплащане на вноски е от изключително значение за бизнеси като онлайн магазини за електроника или мебели, особено в този период от годината, когато Covid кризата все още засяга редица домакинства. Сега, за да осигурят безопасност и удобство, функцията за плащане на вноски е достъпна за всички клиенти на GombaShop."

Още от Интернет и ИТ


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички