Тръмп 2.0: Кои са децата на потенциалния бъдещ президент на САЩ?


Тръмп 2.0: Кои са децата на потенциалния бъдещ президент на САЩ?
Снимка: Getty Images/Guliver

15693

„Поздравления, татко, обичаме те!', извика Доналд Тръмп младши. Няколко секунди по-рано баща му – милиардерът Доналд Тръмп, беше получил номинацията на Републиканската партия за президент на САЩ.

38-годишният Тръмп младши е едно от петте деца на противоречивия магнат. Доналд младши, Иванка и Ерик са деца на Тръмп от първия му брак – с чешкия модел Ивана Желничкова. От втория – с Марла Мейпълс, той има дъщеря, Тифани. А настоящата му половинка – словенската манекенка Мелания, му роди син, който се казва Барън.

Наследниците на Тръмп изиграха важна роля в предизборната му кампания, но кои всъщност са те? Запознайте се със семейството.

Доналд младши


Доналд младши израства под влиянието предимно на майка си и на нейните родители. Затова и говори свободно чешки. В младостта си той избягва светлините на прожекторите, тъй като иначе би бил „просто сина на Доналд Тръмп, някакво си богато хлапе“, както казва в интервю за The New York Times през 2006 г. По-късно обаче разбира, че да не използва името си би било „глупаво“.

В момента Доналд младши е вицепрезидент на The Trump Organization. Женен е за манекенката Ванеса Хейдън, с която го запознава баща му. Имат пет деца. Преди време Доналд бе критикуван заради снимки от негови ловни експедиции в Африка, на които се хвали, държейки части от животински трупове.

Иванка


34-годишната Иванка е може би най-известното от децата на Тръмп. Красивата и умна дама дори е определяна като „тайното оръжие“ на баща си. В юношеските си години тя работи като модел, но днес вече е успешна бизнесдама. В The Trump Organization заема поста вицепрезидент по развитието и придобиванията.

Омъжена е за Джаред Кушнер, собственик на вестника New York Observer. Заради съпруга си Иванка прие юдаизма. Двойката има три деца.

„Тя е най-чаровната, грациозна, интелигентна, красива и любезна млада дама, която познавам. Промени мнението ми за Тръмп“, каза преди време политикът от Републиканската партия Ралф Рийд за Иванка. Неговото мнение се споделя от много от привържениците на партията.

Любопитен факт е, че Иванка е или поне беше близка приятелка с Челси Клинтън – дъщерята на Хилари Клинтън, която е опонентът на Тръмп в президентската надпревара. Двете млади жени обаче са замразили отношенията си от началото на кампанията.

Ерик


Третото дете на Тръмп от чехкинята Ивана. 32-годишният Ерик също работи за The Trump Organization и управлява винарския бизнес на баща си. Преди години той основа благотворителна организация, помагаща на деца с тежки заболявания, което му отреди място в класацията „20-те топ филантропи под 40-годишна възраст“. Все пак трябва да се отбележи, че класацията се изготва от вестник New York Obserever, който е собственост на съпруга на сестра му Иванка.

През 2014 г. Ерик се ожени за Лара Юнаска, телевизионен продуцент и запален ездач.

Тифани


22-годишната Тифани е дъщеря на Тръмп от втория му брак – с актрисата Марла Мейпълс. Отгледана е от майка си с финансовата подкрепа на баща си. Докато учи в Университета на Пенсилвания, тя записва поп песен на име „Like a Bird”. Не е ясно обаче дали има амбиции да прави кариера в музиката.

Тифани е много активна в социалните мрежи Twitter и Instagram, където споделя снимки от разточителния си начин на живот. По неизвестна причина обаче баща ѝ не е сред последователите ѝ в Twitter. Той обаче я похвали за речта ѝ по време на конвенцията на Републиканската партия, на която получи номинацията за президент. 

Барън


Най-малкият син на Тръмп е на 10 години. Той е единственото му дете от настоящата му съпруга Мелания. Бившата манекенка се занимава с отглеждането му. „Той е много специално, умно момче със собсвтвено мнение. Независим е и знае точно какво иска. Наричам го малкият Доналд“, споделя Мелания в интервю за Parenting.com. По думите ѝ Барън обича да рисува и да строи неща. Тръмп и Барън често прекарват време заедно в Палм Бийч, Флорида, където играят голф.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички