Борисов: На ЛОТ 4 има повече работници, отколкото на митинга на БСП


Борисов: На ЛОТ 4 има повече работници, отколкото на митинга на БСП
Снимка:

7735

"Поздравявам всички трудещи се с празника на труда и се гордея, че днес съм с работниците, които изграждат ЛОТ 4 на магистрала "Тракия", каза пред строителите премиерът Бойко Борисов, съобщиха от правителствената пресслужба.

Според него празникът на труда се усеща по-добре сред работещите, които изпълняват срокове и виждат как магистралата израства под ръцете им, отколкото в Борисовата градина на митингите на БСП.

"Тук има повече работници в момента, отколкото хората, които БСП успя да събере от цялата страна и да ги закара в София", коментира още Борисов.

"Любопитно е, че тук всички знаеха, че има митинг в София, но не знаеха че е на БСП, защото бяха прочели, че ще се организира някакъв протест", заключи Борисов. "Колкото до призивите на БСП, най-добре е да чуят един 65-годишени булдозерист, който от сутринта работи на ЛОТ 4, и според когото - "тук има работа за целия китайски народ, стига на човек да му се работи", коментира министър-председателят организираната от БСП проява, на която Станишев заяви, че управляващата власт е некомпетентна и злонамерена и трябва да си ходи.

Премиерът провери и хода на строителството на автомагистрала "Тракия" и заяви, че изграждането на аутобана върви по график.

"Щастлив съм, когато гледам мостовете, естакадите и кръговите движения, които се изграждат, и съм оптимист, че сроковете ще бъдат спазени и през юли ще може да се пътува удобно до морето.

Премиерът инспектира участъка от автомагистрала "Тракия" след Ямбол, в посока – Карнобат.

Още от Транспорт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички