Живо шоу забавлява пътниците на борда на „Върджин”


Живо шоу забавлява пътниците на борда на „Върджин”
Снимка:

634

Притежаваната от сър Ричард Брансън компания „Върджин Атлантикс” измисля всякакви начини, за да поддържа клиентите доволни. През август и септември на борда на „Литъл Ред” – филиал на компанията, който е само за вътрешни полети, пътниците ще бъдат забавлявани на живо от музиканти и комедийни актьори, предаде БГНЕС.

Август ще бъде месецът на скечовете, а септември – на музикантите. За да е по-интересно, изпълненията няма да се съобщават на пътниците веднага при закупуването на билет, а ще се обявяват няколко дни преди полета във „Фейсбук” и „Туитър”. Вече се знае обаче, че през август изпълнителите ще бъдат от гостите на фестивала в Единбург, които така или иначе пътуват за Шотландия. Събитието там е до 26 август.

Не всички пътници са очаровани от идеята за забавленията по време на полет. Някои от тях предпочитат кротко да си седят до прозореца, вместо да гледат скечове. Ричърд Брансън обаче твърди: „С Литъл Ред ще променим атмосферата на вътрешните полети в Обединеното кралство. Всъщност именно в духа на „Върджин Атлантик” ще направим нещо малко по-различно, така че да предложим на пасажерите си нещо определено незабравимо".

На шега на пътниците на авиокомпанията е напомнено, че аварийните изходи на самолетите не трябва да се използват преди приземяването на самолета, т.е. ако на някой не му хареса представлението да не бърза да излиза.

„Литъл Ред” ще изпълнява вътрешни полети от Лондон до Манчестър, Единбург и Абърдийн.

 

  • Етикети:

Още от Транспорт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички