WIZZ AIR увеличава флота си в България с 4-ти самолет от май 2014


WIZZ AIR увеличава флота си в България с 4-ти самолет от май 2014
Снимка:

770

Wizz Air обяви днес 4-ти самолет за базата си в България на летище София. Новият Еърбъс A320 ще бъде доставен в София през май 2014.

Новият самолет ще подпомогне оперативността по всички 16 линии от София и ще увеличи капацитета с 30%, достигайки над 1.1 милиона места. Това показва, че ниските цени водят до развитие на туризма и откриване на работни места, стимулират бизнеса с чужди пазари, тъй като потребителите наистина искат достъп до нискоразходно пътуване. Wizz Air обяви повече седмични полети по съществуващите линии до Брюксел Шарлероа, Айндховен, Лондон Лутън и Милано Бергамо. Четвъртият самолет също така ще подпомогне летните полети на анонсираната по-рано през годината линия до Дубай, която започва от 29 октомври, 3 пъти седмично и новата дестинация до Малмьо, Скандинавия, която ще се обслужва 2 пъти в седмицата от 16 май 2014. Местата за най-новата линия от София вече са в продажба на невероятната цена BGN 59.99* и могат да се резервират на wizzair.com.

"В Wizz Air ние сме ангажирани с българския пазар и развитието на инфраструктурата на нискоразходното пътуване по въздух. Наскоро обявихме линии до Ларнака, Киев и Дубай, а днес добавяме скандинавската връзка до Малмьо. Ясно виждаме, че българските потребители са ентусиазирани от нашите ниски тарифи, както и милиони пътници на Wizz Air в Европа и извън нея, и в отговор на голямото търсене на ниските цени на Wizz Air, аз съм развълнуван да обявя новия самолет в нашата база в София. Това ще стимулира ръста на работни места и ще донесе предимства за клиентите, с още ниски цени от България.” – каза Гергьо Абран, Търговски директор на Wizz Air.”

*цена в една посока, с включени данъци

-Край.

За Wizz Air

Wizz Air оперира с флот от 45 самолета Еърбъс А320, от 17 бази с 290 отсечки, свързващи 95 дестинации между 35 страни. В екипа на Wizz Air 1 600 професионалисти предоставят отлично обслужване и много ниски цени, което прави Wizz Air предпочитан избор за над 12 милиона пътници през 2012. Мобилното приложение на Wizz Air за iPhone е достъпно на http://wizzair.com/en-GB/mobile.

  • Етикети:

Още от Транспорт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички