Милко Калайджиев за къщата си за гости: Не се става богаташ от това

Милко Калайджиев за къщата си за гости: Не се става богаташ от това

Не съм броил колко хора са ми били гости, но не може да се стане богаташ от това. Водя книга, тя често се проверява. По-често се наема цялата къща, но може и като отделни стаи. Това заяви пред Нова телевизия фолк певецът Милко Калайджиев, чиято къща за гости стана медийна тема.

Аз на кой съм близък – на никой, коментира изпълнителят, който каза, че са правени 2 проверки на проекта му, а днес (25 юни) продължават документни проверки. И добави, че никога няма да живее в къщата си за гости.

Къщата струва 304 000 лева, а 120 000 са лично на Калайджиев. Той уточни, че "му дали акъл" да се захване с този бизнес. Идеята възникнала след като той си купил място до Мезек. Опитите били два, като на втория път е получил разрешение. В крайна сметка се появява и Калайджиевата къща. И по думите на Калайджиев, къщата му функционира като къща за гости – има я в Grabo, в Booking, може всеки да види.

Как да излезе нещо нередно, като минах през стотици проверки, за да я пусна, каза още Калайджиев. За къщата има 5-годишен мониторингов период.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.