На кои дрехи да заложим през предстоящата пролет?


На кои дрехи да заложим през предстоящата пролет?
Снимка: https://answear.com/

4520

Макар зимата да е в разгара си, ако мислим за нещо топло и красиво, има голям шанс да преживеем тези смразяващи дни по-лесно. Ето защо ви предлагаме да се фокусирате върху предстоящата пролет. Може и да ви се струва далеч, но ако започнете да се приготвяте за нея от по-рано, ще се чувствате много по-добре. Освен всичко друго, брандовете в момента предлагат огромни намаления на стоки, така че какво по-хубаво от това? Всичко споменато дотук ни накара да ви обърнем малко повече внимание на евентуалните тенденции през новия сезон, така че те да не ви хващат неподготвени. Е, да започваме тогава!

Кои ще са актуалните дамски чанти през идната пролет?

Неслучайно даваме старт с дамските чанти. Световни дизайнери вече заявиха, че дамската чанта ще има определяща роля във всяка една визия. Затова е важно да съчетавате по уместен начин модела на чантата с облеклото, което сте избрали. Не забравяйте и цветовите съчетания. Една напълно открояваща се дамска чанта може да бъде както много добър избор, така и ужасяващ елемент, така че бъдете внимателни. В случай, че искате да освежите своята визия, не се тревожете. Имаме решение за вас и то се крие някъде сред огромното разнообразие от дамски чанти на answear.bg. От малки до големи, от спортни до елегантни, тук със сигурност ще намерите перфектно предложение, за да направите своят аутфит повече от зашеметяващ, така че побързайте!

На какви дрехи да заложим?

Последните няколко пролетни сезона ни показаха, че е най-добре да се придържаме към флоралните мотиви, пастелните тонове и nude гамата от цветове. Тази тенденция няма да се промени и тази година, през която голяма част от колекциите се очертават именно в тези нюанси. Друга тенденция, която ще наблюдаваме и през идната пролет, е изборът на нейно величество дамската рокля. Сякаш през последните години тя беше останала по-назад в гардеробите на жените, но тази пролет тя ще се завърне светкавично! Ако искате още отсега да заложите на удобна зимно-пролетна рокля, то тогава ви препоръчваме да разгледате https://answear.bg/k/tya/drehi/rokli, където ще откриете стотици модели. Те са част от колекциите на водещи световни брандове, така че можете да бъдете сигурни, че качеството им ще е ненадминато.

От какъв аксесоар ще имаме нужда в нашето ежедневие?

Отговорът е лесен. XXI век ни научи да избираме удобството пред всичко останало. Ето защо, когато говорим за ежедневие, трябва да вземем аксесоар, който да побере всичките ни вещи, но в същото време да бъде и достатъчно комфортен за носене. Вероятно вече се сещате, че става въпрос за любимата на всички раница. Най-предпочитани и тази година ще бъдат раници nike, заради своите качество на изработка и дизайн на моделите. Съчетавайки всичко изброено в една синхронна визия, ще се чувствате стилни и красиви през целия ден, а удобството скоро няма да ви напусне!

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички