Предимства на виртуалната телефонна централа за българските предприятия


Предимства на виртуалната телефонна централа за българските предприятия
Снимка: pexels.com

5561

Чудили ли сте се как можете да се сдобиете с така популярните телефонни номера, започващи с 0700 или 0800? Това е възможно, благодарение на виртулната телефонна централа Belfabriek, която оперира на българския пазар вече 10 години. Има много предимства пред вас и вашия бизнес, използвайки подобна линия, така че днес решихме да ви поговорим именно за тях. Да започваме!

Какво представлява виртуалната телефонна централа Belfabriek?

Ако някога сте звънели на телефонен номер, принадлежащ на бранд, фирма или компания, знаете, че винаги разговорът започва с интерактивен гласов отговор, който ви дава насоки, с които да достигнете до съответен консултант. Това се дължи на използването на така наречената виртуална телефонна централа, която прехвърля лесно клиента от меню 1 на меню 2 например. Така лесно ще може да се свърже със съответния специалист по всяко едно време.

Другият плюс на използването на такъв тип облачна система, представляваща виртуалната телефонна централа, е възможността да се свързва с мобилни устройства. Вече не е задължително наличието на стационарен телефон, от който да се обаждате. В условията на пандемия знаете, че повечето бизнеси и особено тези в България преминаха в режим на home office. Така се ограничи контакта между професионалистите и клиентите с цел опазване на тяхното здраве. Но какво се случва с връзката помежду им? Как заинтересованите ще се свържат със съответните специалисти, за да получат повече информация, ако официалните телефонни линии остават свързани само със стационарните телефони? Ето защо Belfabriek предоставя тази чудесна възможност – така ще можете да бъдете на линия, където и да се намирате.

Защо да заложите на номера, започващи с 0800?

Вероятно сами се досещате, че някои от телефонните номера на брандовете започват с 0800. Какви обаче са техните предимства? Истината е, че точно те са освободени от такси, тоест когато клиентът ви набере, няма да плати нищо за този разговор. Цената се заплаща от собственика на телефонния номер. Разбира се, че това ще постави компанията ви на едно много по-добро ниво в очите на клиентите ви. Вие ще сте много по-надеждни и отзивчиви и по никакъв начин няма да накарате вашите последователи и партньори да заплащат, за да достигнат до вас. Освен това този 0800 номер е познат и на други страни, тоест можете да развитиете своя бизнес на международно ниво и да предоставите възможност на вашите клиенти и там да се свържат лесно с вас. Такива страни са например Германия, Австрия, Белгия, Франция, Италия и други.

Кога да изберете 0700 номера?

Изборът на 0700 номер е друга алтернатива за българския бизнес. Тези номера са достъпни за клиентите на локално ниво, т.е. осигуряват връзка в точно определен град, например София, Варна или Пловдив. Другият плюс тук е, че този номер е много по-лесен за използване и не е необходим местен физически адрес, за да го управлявате. Всичко това ще ви направи много по-приспособими и близки до вашите клиенти и така ще осигурите една стабилна връзка с тях.

Струва ли си да изберем Belfabriek, за да разширим бизнеса ни?

Едно от нещата, които трябва да притежавате за успешен бизнес, е добра комуникация с клиентите си. Това може да се случи както на локално и национално ниво, така и на международно, използвайки например немски телефонен номер. Пред вас вече няма да има никакви пречки, а виртуалната телефонна централа ще свърши по-голямата част от работата вместо вас. Нека не забравяме, че условията за използването ѝ са изключително достъпни дори и за малкия и средния бизнес. Не са колебайте нито миг повече, а подобрете условията и се доближете до вашите клиенти!

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички