Деси Радева изпадна в неловка ситуация със словенския президент (ВИДЕО)

Деси Радева изпадна в неловка ситуация със словенския президент (ВИДЕО)
Източник: Screenshot/Instagram

Леко конфузна случка се разигра при посрещането на президента Румен Радев и съпругата му Десислава от словенския държавен глава Борут Пахор в Любляна.

Първата двойка на България пристигна на официална визита в страната в понеделник, където, разбира се, бе посрещната от Пахор и съпругата му.

Двойките изглежда са в близки отношения, тъй като Десислава Радева не се притесни да раздаде сърдечни целувки по двете бузи на словенския президент.

Радева обаче репи и да погали впоследствие бузите на Борут пред очите на жена му. Случката се оказа особено коментирана и се стигна до там, че Борут, за да излезе от неловката ситуация, реши да се пошегува със случилото се в профила си в Instagram.

Първо публикува снимка, на която се вижда как Радева го гали и написа: "Въпрос - какво прави съпругата на българския президент по време на посрещането: А) бие шамар; В) дава благословия; С) изтрива червилото".

След това публикува видеоклип и даде отговор на въпроса: "Правилният отговор на въпроса от предишната публикация е: съпругата на българския президент изтрива следата от целувката си. Таня се опитва да се скрие от камерите", написа Пахор.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.