Главният редактор на Vogue Ана Уинтър съветва как да се облечете на интервю за работа

Главният редактор на Vogue Ана Уинтър съветва как да се облечете на интервю за работа
Източник: Getty Images/Guliver

По дрехите посрещат и... наемат? Облеклото е много важно за впечатлението, което ще оставите на интервю за работа. Ако се затруднявате какво да изберете, послушайте съветите на легендарния главен редактор на Vogue Ана Уинтър. Трябва да уточним обаче, че те са насочени към дамите.

Във видео поредицата "Go Ask Anna" Уинтър казва: "Много ми е интересно как се обличат хората, когато дойдат на интервю за работа. Понякога имам чувството, че носят дрехи, които току-що са купили от магазина, а не нещо, което отговаря на техните личност и характер. Мисля, че това, което всеки трябва да помни, независимо дали отива на интервю във Vogue, или в банка, е че никой няма да наеме гардероба ви. Вашият гардероб няма да свърши работата вместо вас, така че бъдете себе си.” А ето и какво съветва да облечете за събеседване:

Флорални панталони

Много по-добър избор от обикновените черни панталони. Разбира се, ако искате да изглеждате по-официално, винаги може да ги съчетаете с черна или бяла риза.

Розов блейзър

Според Ана Уинтър именно светло розовото вкарва весела, спокойна нотка, разчупва цялостната визия, без да е твърде агресивно.

Широки панталони над глезена

Край на тесните и прекалено очертаващи панталони. Този модел ще ви накара да се чувствате комфортно и да изглеждате зашеметяващо.

Обувки "Оксфорд"

Не сте най-грациозната жена на токчета? Няма проблеми, "оксфордките" изглеждат супер шик.

Източник: iwoman.bg

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.