Bulgaria Air възобновява полетите до Израел


Bulgaria Air възобновява полетите до Израел
Снимка:

6943

От утре, 25 март, с облекчаването на изискванията за пътуване от и до Израел, Bulgaria Air възстановява редовните си полети между София и Тел Авив. Те са планирани два пъти седмично – всеки четвъртък и неделя, а билети за тях могат да бъдат резервирани онлайн през уебсайта на авиокомпанията, чрез Центъра за обслужване на клиенти, през офисите в страната и през туроператорската мрежа, предаде БГНЕС. Израел "херметически" затвори границите си

Националният авиопревозвач съветва при предприемане на пътуване всеки да се осведоми за актуалните изисквания за влизане в крайната дестинация, както и тези за преминаваме през трансферен пункт, ако има такъв. 

Съгласно последните разпоредби за влизане в Израел, всички лица, на които е разрешено влизането в страната, както и израелските граждани е необходимо да предоставят отрицателен PCR тест, извършен 72 часа преди заминаването.

Пристигащите от България в Израел подлежат и на 14-дневна карантина. Изключение от изискванията се предвижда за пътници притежаващи израелски ваксинационен паспорт или сертификат за прекаран Covid-19 (издаден в Израел). 

По отношение на предоставянето на отрицателен PCR тест, пътниците на Bulgaria Air вече могат да се възползват от възможността да направят своя PCR или антигенен тест на място на летище София. На Терминал 2 на софийското летище наземият оператор Swissport е организирал сертифицирана лаборатория, която работи всеки ден от 03:00 до 23:00 часа. От 25 март включително услугите в нея се надграждат и резултатите от направените PCR тестове между 03:00 и 18:00 часа ще излизат в рамките на 2 часа, а от антигенни тестове – за около 20 минути.

Още от Транспорт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички