6 мобилни приложения, от които можете да печелите пари


6 мобилни приложения, от които можете да печелите пари
Снимка: Thinkstock/Guliver

17909

Не е нужно смартфонът ви да бъде само причина за разходи - чрез него можете и да печелите пари. Как ли? С помощта на някои любопитни мобилни приложения, които могат да бъдат намерени в Google Play. От Android Pit разкриват кои са те:

1. Google Opinion Rewards

С Google Opinion Rewards може да печелите Google Play кредити чрез попълване на анкети. Ще получите известие,  когато се провежда ново проучване. Трябва само да отделите няколко минути, за да отговорите на въпросите. След като приключите с проучването, печелите кредити, които може да използвате в Google Play, за да си купите приложения, музика и други неща.

2. Rewardable

Rewardable се анонсира като приложение за потребителите на САЩ, но реално то може да се ползва от хора от цял свят. Всички така наречени „виртуални задачи“ може да бъдат изпълнени от всеки с интернет достъп. С това приложение може да печелите до $20 на изпълнена задача, която ще ви отнеме от 5 до 15 минути.

3. AppCasher

Ако печеленето на пари от тестване на нови приложения е идея, която приветствате, приложението AppCasher е точно за вас. Можете също така да включите и вашите приятели и при условие че те използват вашия специален код, вие ще спечелите допълнителни кредити за всеки човек, който се регистрира.

4. Buzzinga

Buzzinga ви награждава за свалянето и преглеждането на приложения. Колкото повече приложения изтегляте и преглеждате, толкова повече точки ще трупате. Можете да обменяте тези точки за награди като Ultra HD телевизори, най-новите модели смартфони и други джаджи или можете да купувате с тях в Amazon, Starbucks и GameStop.

5. Earn Money

Earn Money предлага още един лесен начин да се правят пари с вашето Android устройство. Начинът на използване на това приложение не се различава съществено от другите изброени в този списък.

6. iPoll

Приложението iPoll ви предоставя серия от мисии, които трябва да завършите. Някои от тях са зависими от местоположението ви, а други могат да бъдат изпълнени навсякъде. От вас може да бъде поискано да представите снимки или дори да качите запис на аудио или видео. Парите, които сте си спечелили,  може да се изтеглят или да се ползват в Amazon или iTunes.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички