Ким Кардашиян ще става... адвокат

Ким Кардашиян ще става... адвокат
Източник: Getty Images/Guliver

Американската риалити звезда Ким Кардашиян се е насочила към поприще, различно от това да публикува свои голи снимки в социалните мрежи. В интервю за списание Vogue тя разкри, че се готви да стане адвокат.

Миналото лято Кардашиян започнала стаж в правна кантора в Сан Франциско. Стажът ще трае четири години. Според законите на щата Калифория, ако изкараш такъв, можеш да се явиш на изпит и в случай, че го издържиш, получаваш лиценз да практикуваш, дори без да си ходил в университет. Самата Ким иска да се яви на изпита през 2022 г.

Желанието ѝ да се занимава с право се появило покрай ролята ѝ в оправдаването на 63-годишната Алис Мари Джонсън, която излежаваше 21-годишна присъда за разпространение на наркотици. Карадашиян активно лобираше за нейното освобождаване.

Бащата на Ким - покойният Робърт Кардашиян, бе адвокат, добил голяма популярност в делото срещи О Джей Симпсън през 1994 г.

Самата Ким е една от най-популярните звезди в САЩ. Заедно със сестрите си от години участва в риалити предаване за живота им. Омъжена е за рапъра Кание Уест и имат три деца - Норт, Сейнт и Чикаго.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.