Звездите, които са се разделили с най-много пари при развода си

Звездите, които са се разделили с най-много пари при развода си
Източник: Getty Images/Guliver

В света на шоубизнеса дългогодишните, стабилни връзки са изключение, а разводите са най-нормалното нещо. Малко са звездите, които нямат по един-два брака зад гърба си. Като добавка към емоционалната травма, знаменитостите губят и голяма част от състоянието си, което преминава в ръцете на бившите им половинки. От The Richest ни разкриват кои са били най-скъпите разводи в Холивуд.

Мадона и Гай Ричи – 90 млн. долара

Двамата се венчаха през 2000 г. Родители са на момче и момиче. През 2008 г. решават да сложат край на брака си поради „непреодолими различия“. Но Мадона е трябвало да се раздели с цели 90 млн. долара в полза на режисьора.

Как преминава една типична сутрин на Владимир Путин

Руският президент Владимир Путин е по-продуктивен вечер и през нощта и никак не обича да става рано. Това твърди Бе...

Харисън Форд и Мелиса Матисън – 100 млн. долара

Матисън бе втората съпруга на Форд, който в момента пък е с третата си жена. Разводът на двамата продължи дълго, а преговорите за издръжката бяха ожесточени. В крайна сметка Мелиса излезе на плюс 100 млн. долара от брака.

Колко е богатството на най-големите звезди в тениса?

Тенисът е един от най-обичаните спортове в света. Точно в момента погледите на всички негови любители са насочени к...

Майкъл Джордан и Хуанита Джордан – 200 млн. долара

Хуанита беше до Майкъл почти през цялата му кариера. Двамата се запознават в края на 80-те години на миналия век и се женят през 1989 г. През 2000 г. обаче нещата започват да се пропукват. След няколко раздели и събирания двойката окончателно се развежда през 2006 г., а Майкъл плаща цели 200 млн. долара на бившата си съпругата си.

Мел Гибсън и Робин Мур Гибсън – 425 млн. долара

Мел и Робин са заедно цели 31 години и имат седем деца. Актьорът обаче се забърка в редица скандали, сред които и шофиране в нетрезво състояние и извънбрачна връзка. Бракът им очаквано приключи, а споразумението е най-високото, което Холивуд е виждал. Съдът определи богатството от 850 млн. долара на Мел да се разпредели равно между двамата и така Робин получи 425 млн. долара.

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.